Bekijk studentum.nl als: Mobiele site
Samenvatting
Amsterdam, Eindhoven, Oudenoord 325, Rotterdam, Zwolle
3 maanden
   
Bedrijfsopleidingen
Nederlands
Deeltijd

Over deze opleiding

Social Media

Social Media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn of YouTube zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ook in de zakelijke omgeving doen Social Media hun intrede, al is het maar omdat uw klanten of relaties contact zoeken met uw organisatie via Social Media. Menig marketeer is er inmiddels van doordrongen dat hij of zij ‘iets’ moet gaan doen met Social Media. Maar wat? En op welke manier? Hoe kunt u Social Media zo inzetten dat ze een waardevolle bijdrage leveren aan uw marketingdoelstellingen? En welke consequenties heeft dat voor uw organisatie en voor uw medewerkers? Welke gevolgen heeft het inzetten van Social Media eigenlijk voor uw marketingstrategie, ook op lange termijn?

De opleiding Social Media bestaat uit 9 vaste colleges. Daarnaast organiseren wij interessante gastcolleges waarin actuele onderwerpen aan bod komen en een bedrijfsbezoek, zodat u een kijkje in de keuken krijgt bij een bureau of bedrijf, toegespitst op de thema's en onderwerpen van uw opleiding. De opleiding Social Media geeft u handvatten om zowel strategisch als concreet en praktisch aan de slag te gaan met social media.

College-onderwerpen tijdens de opleiding Social Media:

  1. Social Media strategie
  2. Het Social Media plan
  3. Social Campagnes en Webcare
  4. Reputatie Management, Branding en PR
  5. Crowdsourcing en cocreatie
  6. Social Media organisatie, implementatie en metrics
  7. Community Management
  8. Social Media-integratie
  9. Werkcollege en praktijkcases

Diploma

U ontvangt, na het succesvol afronden van de opleiding, uw post-HBO diploma 'Social Media'.

U wordt, bij het behalen van een '7' of hoger voor uw eindopdracht, opgenomen in het Register als Registered Social Media Professional (RSMP).

Toekomstperspectief

De opleiding Social Media leert u te denken in 'online' en 'social' en succesvolle social media activiteiten te ontwikkelen en te implementeren. U leert een social media-visie te ontwikkelen voor uw organisatie.

Toelatingseisen

U beschikt als professional over een aantal jaren relevante werkervaring en u bezit minimaal een HBO werk- en denkniveau.

Kosten

Het collegegeld bedraagt € 3.250,-. Dit is exclusief een pakket met vakliteratuur en readers t.w.v. € 195,-. De vergoeding voor de individuele opdracht, coaching en het eindgesprek is € 295,-. Deze prijzen zijn exclusief BTW. Er zijn mogelijkheden voor BTW-vrij factureren en betaling in termijnen. Informeer naar de mogelijkheden.

Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School is hét opleidingsinstituut voor online marketing, communicatie & sales en klantgericht ondernemen en combineert strategie, theorie en praktijkkennis in kortdurende, praktische opleidingen op verschillende niveaus. Naast het geven van opleidingen op post-HBO en postdoctoraal niveau, biedt Beeckestijn...


Lees meer over Beeckestijn Business School

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Social Media en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Beeckestijn Business School

Beeckestijn Business School

Leusderend 30
3832 RC

 Bekijk telefoonnummer
www.beeckestijn.org


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Social Media? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's