Bekijk studentum.nl als: Mobiele site
Samenvatting
Breda
24 uur
   
HBO Associate degree
Voltijd

Over deze opleiding

Wil je graag toerisme studeren, maar vind je 4 jaar te lang? Dan is de AD Tourism Management (NL) iets voor jou: een tweejarige hbo-opleiding die leidt tot de wettelijk erkende graad Associate degree.

Leer in korte tijd van alles over de reisindustrie, recreatieve sector en toeristische bestemmingen. Hoe ontwikkel je bijvoorbeeld nieuwe diensten en reisproducten? Hoe leg je de hedendaagse gast in de watten? En hoe ontwikkel en promoot je nog onontdekte bestemmingen?

Een groot voordeel van een Associate degree is dat je, met een erkende graad op hbo-niveau, snel aan de slag kunt in het werkveld.

De opleiding is hoofdzakelijk Nederlandstalig, maar heeft Engelstalige elementen. Denk hierbij aan een aantal modules, excursies en gastcolleges. Daarnaast is een gedeelte van het studiemateriaal en de gebruikte literatuur Engelstalig.

Wil je toch verder studeren? Dan kun je na je Associate degree direct instromen in het derde jaar van de vierjarige hbo-bacheloropleiding Tourism Management.

Toelaatbare profielen

HAVO N&T HAVO N&G HAVO E&M HAVO C&Meconomie of m&o VWO N&T VWO N&G VWO E&M VWO C&Meconomie of m&o MBO4Directe toelating voor mbo-4, behalve voor opleidingen uit de domeinen Techniek en procesindustrie Voedsel, Natuur en leefomgeving Zorg en welzijn Met een mbo 4-opleiding uit een van deze domeinen ben je pas toelaatbaar nadat je een assessment hebt gedaan met positieve uitkomst. HBOp academicpropedeuse

Diploma

Ad

Kosten

2020 instellingstarief9777 EUR2020 wettelijk tarief2143 EUR

Breda University of Applied Sciences

Ervaar Breda University of Applied Sciences

Breda University of Applied Sciences is een middelgrote instelling voor internationaal hoger onderwijs. Bij de BUas studeren ruim 7.000 Nederlandse en buitenlandse studenten. Kies voor een hbo-bacheloropleiding op het gebied van Games, Facility, Toerisme, Vrije tijd, Media, Hotel, Stedenbouw, Logistiek...


Lees meer over Breda University of Applied Sciences

NHTV Breda op Facebook

Contactgegevens Breda University of Applied Sciences

Breda University of Applied Sciences

Mgr. Hopmansstraat 1
4817 JT BREDA

 Bekijk telefoonnummer
www.buas.nl


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's