Samenvatting
Breda
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

Bij hospitality draait alles om het creëren van een beleving voor de gast. Hoe speel je in op de individualisering en hoe ga je om met een klant die steeds kritischer wordt? Je leert het in onze Engel

Je toekomstige gasten en collega's komen uit allerlei landen. Daarom leer je, onder andere tijdens je stage en studiereizen, samenwerken in een internationale context.

In ons leerbedrijf Sibelicious doe je praktijk- en managementervaring op. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het ontwikkelen van persoonlijke en professionele vaardigheden en het doen van onderzoek. Talentvolle studenten kunnen zich aanmelden voor de selectie van de Hilton Class.

Na je studie kun je met jouw kennis, creativiteit en innovatieve ideeën je carrière starten in de dynamische hospitality industrie waar ook ter wereld.

Diploma

BBA

Kosten

2020 instellingstarief9777 EUR2020 niet-EU/EER studenten9777 EUR2020 wettelijk tarief2143 EUR

Breda University of Applied Sciences

Ervaar Breda University of Applied Sciences

Breda University of Applied Sciences is een middelgrote instelling voor internationaal hoger onderwijs. Bij de BUas studeren ruim 7.000 Nederlandse en buitenlandse studenten. Kies voor een hbo-bacheloropleiding op het gebied van Games, Facility, Toerisme, Vrije tijd, Media, Hotel, Stedenbouw, Logistiek...


Lees meer over Breda University of Applied Sciences

Contactgegevens Breda University of Applied Sciences

Breda University of Applied Sciences

Mgr. Hopmansstraat 1
4817 JT BREDA

 Bekijk telefoonnummer
www.buas.nl


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Studentenervaring
International Hotel Management

Sebastian Zimmerman comes from Germany and is studying the Bachelor International Hotel Management at NHTV in Breda. Read more about his experiences.

Lees meer

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's