International Facility Management

Breda University of Applied Sciences
Samenvatting
Breda
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

De facilitaire afdeling is de drijvende kracht achter een goed georganiseerd bedrijf. Onze Engelstalige opleiding in facility management bereidt je voor op een internationale carrière in de facility b

Als facility manager regel je de bedrijfsvoering van een organisatie. Je zorgt ervoor dat alle medewerkers gebruik kunnen maken van de faciliteiten die zij nodig hebben om hun werk goed te doen en om klanten optimaal te bedienen.

Je hebt een dienstverlenende instelling; je regelt een goede werkplek, catering, beveiliging en schoonmaak. Dit doe je op een duurzame en innovatieve manier.

Als linking pin ben jij de schakel tussen verschillende afdelingen en bedrijfsprocessen. Je werkt in een breed vakgebied waarin mensen, processen en technologie centraal staan. Een voorbeeld? Het ziekteverzuim kan behoorlijk dalen door de optimale werkomgeving die jij crëeert en beheert.

Diploma

BBA

Kosten

2020 instellingstarief9777 EUR2020 niet-EU/EER studenten9777 EUR2020 wettelijk tarief2143 EUR

Breda University of Applied Sciences

Ervaar Breda University of Applied Sciences

Breda University of Applied Sciences is een middelgrote instelling voor internationaal hoger onderwijs. Bij de BUas studeren ruim 7.000 Nederlandse en buitenlandse studenten. Kies voor een hbo-bacheloropleiding op het gebied van Games, Facility, Toerisme, Vrije tijd, Media, Hotel, Stedenbouw, Logistiek...


Lees meer over Breda University of Applied Sciences

Contactgegevens Breda University of Applied Sciences

Breda University of Applied Sciences

Mgr. Hopmansstraat 1
4817 JT BREDA

 Bekijk telefoonnummer
www.buas.nl


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Studentenervaring
Bachelor International Real Esta...

Christopher Lomanto studied International Real Estate and Facility Management at NHTV university. Read more about his experience and why he chose Facility Management in the first place.  

Lees meer

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's