HBO Associate degree

Ad Hospitality & Events Management

Business School Notenboom, In Eindhoven (+2 locations)
Tijdsduur
2 jaar
Next course start
Jaarlijks in september (+3 startdata)
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
2 jaar
Next course start
Jaarlijks in september (+3 startdata)
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Associate degree Hotel Operations Management - Business School Notenboom

OVERZICHT

De Associate degree opleiding in hospitality management is een uitdagende opleiding waar creativiteit, innovativiteit en organiseren samenkomen. Je leert vernieuwende concepten te bedenken en te realiseren. Daarnaast verwerf je diverse business skills en leer je op internationaal niveau te denken en te handelen. Deze opleiding Hospitality en Events Management zit tussen mbo 4 en hbo Bachelor in. Na de opleiding heb je de mogelijkheid om door te stromen naar het derde jaar van de gelijknamige hbo opleiding.

Associate degree in hospitality management – wat houdt het in?

Onze Associate degree opleiding in Hospitality Management duurt twee jaar. In het eerste jaar volg je hetzelfde programma als de studenten van de hbo opleiding Hospitality & Events Management.

Centraal staat de inrichting van evenementen en bedrijven in deze branche. Ook leer je alles over food & beverage. In het tweede jaar leer je alles over ‘imagineering’, belevingsconcepten en hoe je een evenement ontwerpt, organiseert en uitvoert.

Daarnaast werk je twee jaar lang aan je business skills. Je leert:

  • events te organiseren
  • belevingsconcepten te creëren
  • te communiceren en te presenteren
  • een zakelijke houding aan te nemen
  • een ondernemingsplan uit te werken

Je brengt al je opgedane kennis ook in de praktijk. Zo werk je aan uitdagende projecten en loop je beide jaren stage bij een mooi bedrijf in de evenementenbranche. Sluit je alles met goed gevolg af? Dan heb jij na twee jaar hard werken je Associate degree diploma in hospitality management op zak!

Aankomende startdata

3 verkrijgbaar

Jaarlijks in september

  • Default Event Type
  • Eindhoven
  • Nederlands

Jaarlijks in september

  • Default Event Type
  • Hilversum

Jaarlijks in september

  • Default Event Type
  • Maastricht

Toekomstperspectief

WAT KUN JE MET JE DIPLOMA AD HOSPITALITY & EVENTS MANAGEMENT

Met jouw Ad diploma op zak heb je veel mogelijkheden. Ben je klaar voor je carrière? Heb je vanuit je stageplaats een mooi aanbod gekregen? Of zie je andere mogelijkheden? Dan ga je werken in een mooie leidinggevende functie. Of bevalt het studeren je eigenlijk wel en wil je het aantal opties nóg groter maken? Dan stroom je naadloos door naar het derde jaar van de hbo opleiding Hospitality & Events Management. Aan jou de keus: wat wil je doen?

Toelatingseisen

Om toegelaten te kunnen worden aan deze opleiding, moet je voldoen aan één van de onderstaande eisen. Daarnaast word je altijd uitgeneodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

  • Havo-, vwo- of mbo4-diploma
  • Beschik je niet over één van bovenstaande diploma's en ben je 21 jaar of ouder? Dan ben je toelaatbaar middels een 21+ toelatingstest.

Kosten

Wil je meer weten over de precieze kosten van deze opleiding?

Business School Notenboom
Beukenlaan 145
5616 VD Eindhoven

Business School Notenboom biedt mbo-, hbo- en associate degree-opleidingen aan op het gebied van Bedrijfskunde en Hospitality en Events Management. Onze hbo-opleidingen zijn bekroond met het zegel ‘Topopleiding’, waarmee ze behoren tot de allerbeste opleidingen van Nederland. Business School Notenboom...

Lees meer over Business School Notenboom