HBO Associate degree

Ad Marketing Management

Business School Notenboom, In Eindhoven (+2 locations)
Tijdsduur
2 jaar
Next course start
Jaarlijks in september (+3 startdata)
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
2 jaar
Next course start
Jaarlijks in september (+3 startdata)
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Associate degree Marketing Management - Business School Notenbom

OVERZICHT

Met commercieel inzicht nieuwe producten of diensten in de markt zetten. Mensen en merken aan elkaar verbinden. Dat kun jij straks met je Associate degree in Marketing Management. Je leert de juiste business en salesvaardigheden en je leert leiding geven aan je team. Bovendien stimuleren we je bij Business School Notenboom om ondernemend, vernieuwend en creatief te denken en te handelen. Dat is onze Associate degree opleiding Marketing Management.

Associate degree Marketing Management – wat houdt de studie in?

De studie Associate degree Marketing Management duurt twee jaar en zit tussen mbo 4 en hbo  bachelor in. Je leert alles over de inrichting van bedrijven en organisaties, bedrijfskundige processen, marketing en communicatie, management, de structuur van de markt, economie en financiën. Je werkt gedurende de twee studiejaren ook aan je business skills. Je leert:

  • taal-, communicatie- en presentatievaardigheden
  • salesvaardigheden en netwerken
  • een zakelijke houding aan te nemen
  • oplossingsgericht te werken
  • een ondernemingsplan te bedenken

Naast kennis is praktijkervaring erg belangrijk. Daarom werk je tijdens je studie aan verschillende projecten . Ook sluit je beide leerjaren af met een stage bij een (internationaal) bedrijf. Gedurende je laatste afsluitende stage werk je aan een oplossing voor een marketinggerelateerd probleem. Sluit je beide stages en al je vakken met goed gevolg af? Dan heb jij je Associate degree in de marketing!

Aankomende startdata

3 verkrijgbaar

Jaarlijks in september

  • Default Event Type
  • Eindhoven
  • Nederlands

Jaarlijks in september

  • Default Event Type
  • Hilversum

Jaarlijks in september

  • Default Event Type
  • Maastricht

Toekomstperspectief

WAT KUN JE MET JE DIPLOMA AD MARKETING MANAGEMENT

Met je Ad diploma kun jij een mooie leidinggevende functie bekleden op een marketingafdeling van een (internationaal) bedrijf. Waar je met jouw team nieuwe producten op de markt gaat brengen, of mensen een merken gaat verbinden. Of heb je de smaak van het studeren te pakken? En wil je je opties nog meer vergroten? Dan kun je naadloos doorstromen naar het derde jaar van onze hbo opleiding Bedrijfskunde. It’s up to you!

Toelatingseisen

Om toegelaten te kunnen worden aan deze opleiding, moet je voldoen aan één van de onderstaande eisen. Daarnaast word je altijd uitgeneodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

  • Havo-, vwo- of mbo4-diploma
  • Beschik je niet over één van bovenstaande diploma's en ben je 21 jaar of ouder? Dan ben je toelaatbaar middels een 21+ toelatingstest.

Kosten

Wil je meer weten over de precieze kosten van deze opleiding?

Business School Notenboom
Beukenlaan 145
5616 VD Eindhoven

Business School Notenboom biedt mbo-, hbo- en associate degree-opleidingen aan op het gebied van Bedrijfskunde en Hospitality en Events Management. Onze hbo-opleidingen zijn bekroond met het zegel ‘Topopleiding’, waarmee ze behoren tot de allerbeste opleidingen van Nederland. Business School Notenboom...

Lees meer over Business School Notenboom