Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

HBO Bachelor Bedrijfskunde

Business School Notenboom
Samenvatting
Eindhoven, Hilversum
HBO Bachelor
Nederlands
Voltijd
3 of 4 jaar
Startdata
Eindhoven
Jaarlijks in september  (Nederlands)
Hilversum
Jaarlijks in september  (Nederlands)

HBO Bachelor Bedrijfskunde

Hbo Bachelor of Business Administration - Business School Notenboom

OVERZICHT

Jij hebt lef, doorzettingsvermogen en een wijde blik. Je houdt van de dynamiek van de handel en de snelheid van economische ontwikkelingen. Herkenbaar? Dan is het hbo Bedrijfskunde is echt iets voor jou! Tijdens deze internationaal geörienteerd opleiding leer je met je vakkennis en vaardigheden inzicht te krijgen in de markt en de werking van bedrijven. Jij wordt die leider die een bedrijf naar de top weet te brengen. Want wij stimuleren je om ondernemend te zijn en kansen te zien. Dat is de kracht van het hbo Bedrijfskunde bij Business School Notenboom.

Hbo Bedrijfskunde – wat houdt het in?

De eerste twee jaren van je opleiding hbo Bedrijfskunde beginnen met een breed geörienteerd vakkenpakket. Je leert alles over bedrijfsprocessen, de inrichting van organisaties, marktsectoren, management, marketing en communicatie, financiën en economie. Na het tweede jaar kies je voor een uitstroomprofiel. Vanaf het derde jaar krijg je vakken en (gast)colleges die hierop aansluiten. Je kunt kiezen uit de volgende specialisaties:

  • Marketing & Sales (Customer Intimacy)
  • Finance Management (Operational Excellence)
  • International Business (Product Leadership)

Daarnaast werk je tijdens je opleiding aan je personal en business skills. Je leert:

  • bedrijfskundige en managementprocessen
  • verschillende taal- communicatie- en presentatievaardigheden
  • salesvaardigheden en netwerken
  • een ondernemingsplan uit te werken
  • onderzoek uit te voeren

We vinden het erg belangrijk dat je tijdens je opleiding ook praktijkervaring opdoet. Daarom werk je aan projecten, loop je stages en voer je in je laatste jaar een onderzoek uit bij een (internationaal) bedrijf. Sluit je alles met goed gevolg af? Dan heb jij na vier jaar je diploma hbo Bedrijfskunde op zak!

Videopresentatie

Toekomstperspectief

DIPLOMA HBO BACHELOR BEDRIJFSKUNDE

Word jij zelfstandig ondernemer? Manager in de retail? Of wil je bij een grote multinational aan de slag? Met je diploma Bedrijfskunde ligt de wereld aan je voeten. En ben je echt ambitieus? Wil je zo snel mogelijk aan je carrière beginnen? Dan bieden wij het Fast track programma aan: hierbij behaal je je diploma al in 3 jaar!

Toelatingseisen

Om toegelaten te kunnen worden aan deze opleiding, moet je voldoen aan één van de onderstaande eisen. Daarnaast word je altijd uitgeneodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

  • Havo-, vwo- of mbo4-diploma
  • Beschik je niet over één van bovenstaande diploma's en ben je 21 jaar of ouder? Dan ben je toelaatbaar middels een 21+ toelatingstest.

Kosten

Wil je meer weten over de precieze kosten van deze opleiding?

Business School Notenboom

Business School Notenboom biedt mbo-, hbo- en associate degree-opleidingen aan op het gebied van Bedrijfskunde en Hospitality en Events Management. Onze hbo-opleidingen zijn bekroond met het zegel ‘Topopleiding’, waarmee ze behoren tot de allerbeste opleidingen van Nederland. Business School Notenboom...


Lees meer over Business School Notenboom

Contactgegevens Business School Notenboom

Business School Notenboom

Beukenlaan 145
5616 VD Eindhoven

 Bekijk telefoonnummer
www.notenboom.nl


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's