Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Mbo Commercieel Management

Business School Notenboom
Samenvatting
Eindhoven, Hilversum, Maastricht
MBO
Nederlands
Voltijd
2 jaar
Startdata
Eindhoven
Jaarlijks in september  (Nederlands)
Hilversum
Jaarlijks in september  (Nederlands)
Maastricht
Jaarlijks in september  (Nederlands)

Mbo Commercieel Management

Mbo Commercieel Management - Business School Notenboom

OVERZICHT

De opleiding Commercieel Business Management mbo bereidt je voor op een mooie carrière in het bedrijfsleven. Jij bent straks die topper die een bedrijf to the next level tilt. De inhoudelijke basis van de opleiding is te vergelijken met een mbo Marketing en Communicatie. Maar bij Business School Notenboom stimuleren we je daarnaast ook om ondernemend en ambitieus te zijn. En dat is wat jou straks, bij het vinden van een baan, nét dat streepje voor geeft. Deze commercieel business management mbo opleiding is op niveau 4 en duurt twee jaar.

Commercieel Management mbo – wat houdt het in?

Marketing, communicatie en de inrichting van organisaties staan centraal bij deze commercieel business management mbo opleiding. Je leert alles over marktwerking, over de omgang met klanten, de structuur van ondernemingen en het uitvoeren van operationele plannen. In het tweede jaar kies je voor een specialisatie: marketing, communicatie of evenementenmanagement.

Daarnaast werk je continu aan je persoonlijke ontwikkeling. Je leert:

  • marketing- en communicatievaardigheden
  • netwerk- en salesvaardigheden
  • te schrijven en te presenteren
  • een ondernemingsplan op te stellen
  • ondernemend en ethisch denken en handelen

Beide studiejaren sluit je af met een stage bij een (internationale) onderneming.  Tijdens deze stages kun je alle opgedane kennis direct in de praktijk brengen. Sluit je je stageperiodes met goed gevolg af? En heb je ook al je vakken met een mooi cijfer afgerond? Dan heb jij na twee jaar je diploma Commercieel Management op zak!

Videopresentatie

Toekomstperspectief

DIPLOMA MBO COMMERCIEEL MANAGEMENT

Na het afronden van je opleiding ben jij helemaal klaar voor de arbeidsmarkt. En ga je vol passie aan de slag als medewerker marketing en sales bij een multinational, of word je bedrijfsleider in de retail. Of misschien richt je wel je eigen bedrijf op? Doorstromen naar een hbo-opleiding kan ook, als je de smaak van het studeren te pakken hebt. De keuze is aan jou!

Toelatingseisen

Om toegelaten te kunnen worden aan deze opleiding, moet je voldoen aan één van de onderstaande eisen. Daarnaast word je altijd uitgeneodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

  • Havo-, vwo- of mbo4-diploma
  • Beschik je niet over één van bovenstaande diploma's en ben je 21 jaar of ouder? Dan ben je toelaatbaar middels een 21+ toelatingstest.

Kosten

Wil je meer weten over de precieze kosten van deze opleiding?

Business School Notenboom

Business School Notenboom biedt mbo-, hbo- en associate degree-opleidingen aan op het gebied van Bedrijfskunde en Hospitality en Events Management. Onze hbo-opleidingen zijn bekroond met het zegel ‘Topopleiding’, waarmee ze behoren tot de allerbeste opleidingen van Nederland. Business School Notenboom...


Lees meer over Business School Notenboom

Contactgegevens Business School Notenboom

Business School Notenboom

Beukenlaan 145
5616 VD Eindhoven

 Bekijk telefoonnummer
www.notenboom.nl


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's