Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Cingel CollegeCingel College Breda

Het Cingel College is een MBO-school gericht op gastvrijheidindustrie in Breda. De school heeft twee locaties: Terheijdenseweg 414 en Markendaalseweg 35.

De school biedt MBO-opleidingen voor Horeca, Toerisme, Facilitair en Brood & Banket. Deze studierichtingen worden aangeboden met een vernieuwend onderwijsconcept, in een sfeervolle en praktijkgerichte leeromgeving.

Leerlingen kunnen kiezen uit ruim 25 opleidingen binnen de genoemde beroepsgroepen. Op deze school leer je de kneepjes van je toekomstige beroep in de praktijk. Voor Havo-leerlingen heeft het Cingel College interessante opleidingen, met mogelijkheden op studieduurverkorting.

De school wil de passie van het vak in de studenten laten opleven, zodat ze optimaal kunnen presteren in hun toekomstige vakgebied. Hierbij staat het contact en ontmoetingen met gasten en klanten centraal.

Het Cingel College heeft een eigen restaurant BAROC (Horeca), het evenementenbureau (Toerisme en Recreatie), de brood- & banketbakkerij en werkt samen met vaste partners, Chassé Theater en NAC Breda (Facilitair) zodat studenten naast hun stage ook binnen de school praktijkervaring opdoen.


Toon alle opleidingen van Cingel College

Opleidingen - Cingel College

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Cingel College en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Cingel College

Cingel College

Markendaalseweg 35
4811 KA Breda

Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Cingel College? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.