Cas Spijkers Academie

Cingel College
Samenvatting
Breda
2 jaar
   
MBO
Nederlands
Niveau 4 BBL

Over deze opleiding

De Cas Spijkers Academie is een allround opleiding in het culinaire vak onder direct toezicht van één van Nederlands beste koks: Cees Helder. Tijdens de opleiding ga je het belang en de waarde van goede grondstoffen inzien. Je leert omgaan met recepturen en hoe je vanuit deze basis kunt gaan experimenteren om zo tot unieke prestaties te komen. Daarnaast ontwikkel je uitgebreide warenkennis en leer je leiding te geven aan de brigade en goed calculeren. Topkoks met verschillende specialiteiten onthullen je de geheimen van het maken van bijzondere creaties in smaak en vorm.

Beschrijving van de kerntaken

  • Bereidt culinaire gerechten
  • Beheert de keukenvoorraden
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening van de keuken
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit

Toelatingseisen

MBO-diploma zelfstandig werkend kok niveau 3. De opleiding is voor studenten die met passie aan de slag willen gaan; culinaire toptalenten voor wie koken hun lust en hun leven is.

Kosten

Wil je meer weten over de kosten voor deze opleiding? Neem dan contact op met het Cingel College via het informatieaanvraagformulier en zij vertellen je alles wat je wilt weten!

Cingel College

Cingel College

Het Cingel College is een MBO-school gericht op gastvrijheidindustrie in Breda. De school heeft twee locaties: Terheijdenseweg 414 en Markendaalseweg 35. De school biedt MBO-opleidingen voor Horeca, Toerisme, Facilitair en Brood & Banket. Deze studierichtingen worden aangeboden met een vernieuwend...


Lees meer over Cingel College

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Cas Spijkers Academie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Cingel College

Cingel College

Markendaalseweg 35
4811 KA Breda

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Cas Spijkers Academie? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's