Facilitair Leidinggevende

Cingel College
Samenvatting
Breda
3 jaar
   
MBO
Nederlands
Niveau 4 BOL

Over deze opleiding

Opleiding Facilitair LeidinggevendeFacilitair leidinggevende is een MBO-opleiding (BBL niveau 4) die je op het Cingel College kunt volgen. Locatie: Markendaalseweg 35.

Deze opleiding is gericht hoe alle zaken op facilitair gebied (alle gebruiksartikelen/zaken waardoor een organisatie en personeel kan functioneren) worden geregeld. Het beheren van de voorraad, gebouwen en verzorging van logistiek.

Je leert hoe je deze coördinerende en plannende functie uitvoert. Daarbij leer je hoe je een goede rooster- en menuplanning en het schoonmaakplan maakt. Je geeft leiding en voert beheerstaken uit en helpt mee het inkoopbeleid uit te voeren en adviseert het management over financiële zaken.

Cingel College

Cingel College

Het Cingel College is een MBO-school gericht op gastvrijheidindustrie in Breda. De school heeft twee locaties: Terheijdenseweg 414 en Markendaalseweg 35. De school biedt MBO-opleidingen voor Horeca, Toerisme, Facilitair en Brood & Banket. Deze studierichtingen worden aangeboden met een vernieuwend...


Lees meer over Cingel College

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Facilitair Leidinggevende en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Cingel College

Cingel College

Markendaalseweg 35
4811 KA Breda

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Facilitair Leidinggevende? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's