Frontofficemanager

Cingel College
Samenvatting
Breda
3 jaar
   
MBO
Nederlands
Niveau 4 BOL

Over deze opleiding

Opleiding FrontofficemanagerDe MBO-opleiding Frontofficemanager (BOL niveau 4) is een opleiding die je op het Cingel College kunt volgen. Locatie: Markendaalseweg 35.

De opleiding is gericht op het informeren en adviseren van klanten en de daarbij horende leidinggevende taken.
Je leert te delegeren, controleren en corrigeren. Je kunt mensen aansturen en hen uitleggen wat er van hen verwacht wordt. Je bent een echt organisatietalent en je doet aan productontwikkeling.

Je wordt opgeleid om klantgericht te werken want de behoeften van de gasten/klanten centraal. Je probeert hen zoveel mogelijk tevreden te stellen. Daarnaast ben je ook commercieel: je draagt bij aan de commerciële doelstellingen van het bedrijf. Je geeft informatie en advies, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands maar ook in de moderne vreemde talen.

Vanuit deze functie kun je werken in bedrijven in de sectoren horeca, recreatie en toerisme.

Cingel College

Cingel College

Het Cingel College is een MBO-school gericht op gastvrijheidindustrie in Breda. De school heeft twee locaties: Terheijdenseweg 414 en Markendaalseweg 35. De school biedt MBO-opleidingen voor Horeca, Toerisme, Facilitair en Brood & Banket. Deze studierichtingen worden aangeboden met een vernieuwend...


Lees meer over Cingel College

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Frontofficemanager en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Cingel College

Cingel College

Markendaalseweg 35
4811 KA Breda

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Frontofficemanager? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's