Gastheer/ -vrouw

Cingel College
Samenvatting
Breda
2 jaar
   
MBO
Nederlands
Niveau 2 BOL/BBL

Over deze opleiding

Opleiding Gastheer / GastvrouwGastheer / Gastvrouw is een MBO-opleiding (BBL niveau 2) die je op het Cingel College kunt volgen. Locatie: Markendaalseweg 35.

De opleiding is gericht op het serveren en bereiden van gerechten en dranken te schenken en uit te serveren. Je wordt opgeleid om gasten in een restaurant, brasserie of hotel gastvrij te ontvangen een goede bediening te geven. Daarnaast leer je de voorraad te beheren en bij te bestellen.

Bovendien leer je poleren, draagtechnieken en de rekening te presenteren. Je hebt te maken met voorbereidende en afsluitende werkzaamheden. Ook zorg je voor het verwerken van gegevens in de administratie.

Toekomst

Door de opleiding Gastheer/-vrouw af te ronden word je een Medewerker bediening / cafébar. Je werkt voornamelijk in restaurants. Je taak is het begeleiden en adviseren van gasten. Vakkennis is daarbij zeer belangrijk, maar ook het beheersen van sociale en commerciële vaardigheden.

Cingel College

Cingel College

Het Cingel College is een MBO-school gericht op gastvrijheidindustrie in Breda. De school heeft twee locaties: Terheijdenseweg 414 en Markendaalseweg 35. De school biedt MBO-opleidingen voor Horeca, Toerisme, Facilitair en Brood & Banket. Deze studierichtingen worden aangeboden met een vernieuwend...


Lees meer over Cingel College

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Gastheer/ -vrouw en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Cingel College

Cingel College

Markendaalseweg 35
4811 KA Breda

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Gastheer/ -vrouw? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's