Over deze opleiding
Kok is een MBO-opleiding (BBL niveau 2) die je op het Cingel College kunt volgen. Locatie: Markendaalseweg 35O.
De opleiding is gericht op het bereiden van gerechten en beheren van de keukenvoorraden. Je leert lunches en diners te bereiden in een brasserie, hotelkeuken, instellingskeuken of een restaurant. Je doet materiaal-, apparatuur- en hygiënekennis op. Verder leer je hoe groente schoon te maken, kooktechnieken, snijtechnieken, en het maken van sauzen.
Deze opleiding focust daarnaast op de beroepshouding van de kok: je ontwikkelt sociale vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten, bijvoorbeeld flexibiliteit en zelfstandigheid.
Toekomst
Als kok kun je gaan werken in de horeca, in instellingskeukens, voor contractcatering en recreatiebedrijven.
Vul hieronder jouw gegevens in.
Cingel College
Het Cingel College is een MBO-school gericht op gastvrijheidindustrie in Breda. De school heeft twee locaties: Terheijdenseweg 414 en Markendaalseweg 35. De school biedt MBO-opleidingen voor Horeca, Toerisme, Facilitair en Brood & Banket. Deze studierichtingen worden aangeboden met een vernieuwend...