Samenvatting
Breda
2 jaar
   
MBO
Nederlands
Niveau 2 BOL/BBL

Over deze opleiding

Opleiding KokKok is een MBO-opleiding (BBL niveau 2) die je op het Cingel College kunt volgen. Locatie: Markendaalseweg 35O.

De opleiding is gericht op het bereiden van gerechten en beheren van de keukenvoorraden. Je leert lunches en diners te bereiden in een brasserie, hotelkeuken, instellingskeuken of een restaurant. Je doet materiaal-, apparatuur- en hygiënekennis op. Verder leer je hoe groente schoon te maken, kooktechnieken, snijtechnieken, en het maken van sauzen.

Deze opleiding focust daarnaast op de beroepshouding van de kok: je ontwikkelt sociale vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten, bijvoorbeeld flexibiliteit en zelfstandigheid.

Toekomst

Als kok kun je gaan werken in de horeca, in instellingskeukens, voor contractcatering en recreatiebedrijven.

Cingel College

Cingel College

Het Cingel College is een MBO-school gericht op gastvrijheidindustrie in Breda. De school heeft twee locaties: Terheijdenseweg 414 en Markendaalseweg 35. De school biedt MBO-opleidingen voor Horeca, Toerisme, Facilitair en Brood & Banket. Deze studierichtingen worden aangeboden met een vernieuwend...


Lees meer over Cingel College

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Kok en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Cingel College

Cingel College

Markendaalseweg 35
4811 KA Breda

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Kok? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's