Leisure & hospitality assistent

Cingel College
Samenvatting
Breda
1 jaar
   
MBO
Nederlands
Niveau 2 BOL

Over deze opleiding

Opleiding Leisure & hospitality assistentDe MBO-opleiding Leisure & hospitality assistent is een opleiding (BOL niveau 2) die je op het Cingel College kunt volgen. Locatie: Markendaalseweg 35.

De opleiding is gericht op het organiseren, uitvoeren en begeleiden van recreatieve activiteiten. Ook front -Office activiteiten in de recreatieaccommodatie zijn een onderdeel van de praktische opleiding.

Je leert hoe gasten te ontvangen en begeleiden. Daarnaast leer je hoe terreinen, gebouwen en groenvoorzieningen te onderhouden of horecawerkzaamheden te verrichten. Ook het assisteren bij animatieprogramma’s of sport- en recreatieactiviteiten kan tot je werkzaamheden behoren.

Verkorte studieduur

Vanaf schooljaar 2012-2013 wordt de niveau 2 opleiding Leisure & Hospitality aangeboden in 1 jaar in plaats van 2 jaar. Het wordt meer praktijkgericht en moet een betere aansluiting geven op doorstroom naar niveau 3, 1e leerjaar.

Verschil 2 jarig traject en 1 jarig traject
-  2 jarig traject: 4 periodes les, 4 periodes stage
-  1 jarig traject: 3 periodes les 1,5 periode stage

Cingel College

Cingel College

Het Cingel College is een MBO-school gericht op gastvrijheidindustrie in Breda. De school heeft twee locaties: Terheijdenseweg 414 en Markendaalseweg 35. De school biedt MBO-opleidingen voor Horeca, Toerisme, Facilitair en Brood & Banket. Deze studierichtingen worden aangeboden met een vernieuwend...


Lees meer over Cingel College

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Leisure & hospitality assistent en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Cingel College

Cingel College

Markendaalseweg 35
4811 KA Breda

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Leisure & hospitality assistent? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's