Leisure & hospitality executive

Cingel College
Samenvatting
Breda
3 jaar
   
MBO
Niveau 4 BOL

Over deze opleiding

Opleiding Leisure, events & hospitality executiveDe MBO-opleiding Leisure, events & hospitality executive (BOL niveau 4) is een opleiding die je op het Cingel College kunt volgen. Locatie: Markendaalseweg 35.

De opleiding is gericht op de mede verantwoording bij het organiseren, coördineren en uitvoeren van de werkzaamheden in een recreatiebedrijf. Je leert nieuwe markten te onderzoeken en andere producten te ontwikkelen Alle studenten lopen stage bij verschillende recreatiebedrijven.

Tijdens de opleiding leer je het plannen en organiseren in een recreatiebedrijf en raak je breed geïnformeerd over de recreatiesector. Door je kennis op het gebied van bedrijfseconomie, marketing en management kun je doorgroeien naar een leidinggevende functie.

Cingel College

Cingel College

Het Cingel College is een MBO-school gericht op gastvrijheidindustrie in Breda. De school heeft twee locaties: Terheijdenseweg 414 en Markendaalseweg 35. De school biedt MBO-opleidingen voor Horeca, Toerisme, Facilitair en Brood & Banket. Deze studierichtingen worden aangeboden met een vernieuwend...


Lees meer over Cingel College

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Leisure & hospitality executive en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Cingel College

Cingel College

Markendaalseweg 35
4811 KA Breda

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Leisure & hospitality executive? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's