Manager/ondernemer horeca

Cingel College
Samenvatting
Breda
4 jaar
   
MBO
Nederlands
Niveau 4 BOL

Over deze opleiding

Opleiding Horecaondernemer / Manager De MBO-opleiding Horecaondernemer / Manager (BOL niveau 4) is een opleiding die je op het Cingel College kunt volgen. Locatie: Markendaalseweg 35.

De opleiding is gericht op het werk van bedrijfsleider en de financiële situatie van het bedrijf. De focus ligt op toezichthoudende werkzaamheden en managementtaken.

Je leert hoe ondernemersplannen, de bedrijfsvoering en het bedrijfsbeheer te handhaven. Je wordt opgeleid om met hiërarchische verantwoordelijkheid om te gaan. Denk hierbij aan personeel, sales, receptie, boekhouding, food en beverage, financiële administratie, productenbeleid en bedrijfsadministratie.

Toekomst

Na het afronden van de MBO-opleiding Horecaondernemer / manager kun je ondernemer of manager worden met een leidinggevende functie in de horeca of kun je zelf een horecabedrijf starten.

Cingel College

Cingel College

Het Cingel College is een MBO-school gericht op gastvrijheidindustrie in Breda. De school heeft twee locaties: Terheijdenseweg 414 en Markendaalseweg 35. De school biedt MBO-opleidingen voor Horeca, Toerisme, Facilitair en Brood & Banket. Deze studierichtingen worden aangeboden met een vernieuwend...


Lees meer over Cingel College

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Manager/ondernemer horeca en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Cingel College

Cingel College

Markendaalseweg 35
4811 KA Breda

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Manager/ondernemer horeca? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's