Uitvoerend bakker

Cingel College, In Breda
Taal
Nederlands
Taal
Nederlands
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Uitvoerend bakkerDe MBO-opleiding Uitvoerend bakker is een opleiding (BBL niveau 2) die je op het Cingel College kunt volgen. Locatie: Terheijdenseweg 414.

De opleiding is gericht op alle basisbeginselen van brood en –banketbakken. Je wordt opgeleid tot een ambachtelijk vakman. Je leert brood (tussen)producten en patisserie (tussen)producten te bereiden. Denk hier bijvoorbeeld aan het zelfstandig maken van verschillende deegsoorten voor zacht ongevuld, gevuld en krokant kleinbrood, die je weer verwerkt tot producten. Het verwerken van halffabricaten tot diverse zoete en hartige producten behoort ook tot je werkzaamheden. Daarnaast leer je het maken van zelfstandig beslagsoorten. Deze verwerk je dan tot producten als vruchtencake, eierkoeken, gangmakers, soezen en gebakjes.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Uitvoerend bakker en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Cingel College
Markendaalseweg 35
4811 KA Breda

Cingel College

Het Cingel College is een MBO-school gericht op gastvrijheidindustrie in Breda. De school heeft twee locaties: Terheijdenseweg 414 en Markendaalseweg 35. De school biedt MBO-opleidingen voor Horeca, Toerisme, Facilitair en Brood & Banket. Deze studierichtingen worden aangeboden met een vernieuwend...

Lees meer over Cingel College