Uitvoerend bakker

Cingel College
Samenvatting
Breda
   
MBO
Nederlands

Over deze opleiding

Uitvoerend bakkerDe MBO-opleiding Uitvoerend bakker is een opleiding (BBL niveau 2) die je op het Cingel College kunt volgen. Locatie: Terheijdenseweg 414.

De opleiding is gericht op alle basisbeginselen van brood en –banketbakken. Je wordt opgeleid tot een ambachtelijk vakman. Je leert brood (tussen)producten en patisserie (tussen)producten te bereiden. Denk hier bijvoorbeeld aan het zelfstandig maken van verschillende deegsoorten voor zacht ongevuld, gevuld en krokant kleinbrood, die je weer verwerkt tot producten. Het verwerken van halffabricaten tot diverse zoete en hartige producten behoort ook tot je werkzaamheden. Daarnaast leer je het maken van zelfstandig beslagsoorten. Deze verwerk je dan tot producten als vruchtencake, eierkoeken, gangmakers, soezen en gebakjes.

Cingel College

Cingel College

Het Cingel College is een MBO-school gericht op gastvrijheidindustrie in Breda. De school heeft twee locaties: Terheijdenseweg 414 en Markendaalseweg 35. De school biedt MBO-opleidingen voor Horeca, Toerisme, Facilitair en Brood & Banket. Deze studierichtingen worden aangeboden met een vernieuwend...


Lees meer over Cingel College

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Uitvoerend bakker en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Cingel College

Cingel College

Markendaalseweg 35
4811 KA Breda

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Uitvoerend bakker? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's