Verkoper reizen

Cingel College
Samenvatting
Breda
2 jaar
   
MBO
Nederlands
Niveau 3 BOL

Over deze opleiding

Opleiding Verkoper reizenDe MBO-opleiding Verkoper reizen is een opleiding (BOL niveau 3) die je op het Cingel College kunt volgen. Locatie: Markendaalseweg 35. De opleiding is gericht op het verkopen en boeken van vakantie- en zakenreizen en gerelateerde services en producten.

Je leert hoe je klanten informeert en adviseert over reizen. Je maakt reserveringen en verricht administratieve handelingen. Hiervoor word je opgeleid om verkooptransacties administratief en financieel af te handelen. Daarnaast leer je ook hoe je zorg draagt voor relatiebeheer, klantenbinding en klantenservice.

Cingel College

Cingel College

Het Cingel College is een MBO-school gericht op gastvrijheidindustrie in Breda. De school heeft twee locaties: Terheijdenseweg 414 en Markendaalseweg 35. De school biedt MBO-opleidingen voor Horeca, Toerisme, Facilitair en Brood & Banket. Deze studierichtingen worden aangeboden met een vernieuwend...


Lees meer over Cingel College

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Verkoper reizen en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Cingel College

Cingel College

Markendaalseweg 35
4811 KA Breda

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Verkoper reizen? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's