Over deze opleiding
Zelfstandig werkend banketbakker is een MBO-opleiding (niveau 3, BBL en BOL) die je op het Cingel College kunt volgen. Locatie: Terheijdenseweg 414.
Deze opleiding is gericht op kennis en vaardigheden met betrekking tot het behandelen en verwerken van de aangeleverde grondstoffen, het bereiden en verwerken van deeg- en beslagproducten en het afwerken van banketproducten.
Je wordt opgeleid om patisserie (tussen)producten te bereiden. Je leert hoe je de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment bevordert. Je bestelt grondstoffen en (tussen) producten en slaat deze op. Tijdens de opleiding kun je een keuze maken tussen consumptie-ijs en chocoladewerk & bonbons.
Cingel College

Cingel College
Het Cingel College is een MBO-school gericht op gastvrijheidindustrie in Breda. De school heeft twee locaties: Terheijdenseweg 414 en Markendaalseweg 35. De school biedt MBO-opleidingen voor Horeca, Toerisme, Facilitair en Brood & Banket. Deze studierichtingen worden aangeboden met een vernieuwend...
Vul hieronder jouw gegevens in.
Contactgegevens Cingel College
Cingel College
Wil je meer weten over Zelfstandig werkend banketbakker? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.
Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.
Wil je in het buitenland studeren?
Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.