Zelfstandig werkend banketbakker

Cingel College
Samenvatting
Breda
   
MBO
Nederlands

Over deze opleiding

Zelfstandig werkend banketbakkerZelfstandig werkend banketbakker is een MBO-opleiding (niveau 3, BBL en BOL) die je op het Cingel College kunt volgen. Locatie: Terheijdenseweg 414.

Deze opleiding is gericht op kennis en vaardigheden met betrekking tot het behandelen en verwerken van de aangeleverde grondstoffen, het bereiden en verwerken van deeg- en beslagproducten en het afwerken van banketproducten.

Je wordt opgeleid om patisserie (tussen)producten te bereiden. Je leert hoe je de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment bevordert. Je bestelt grondstoffen en (tussen) producten en slaat deze op. Tijdens de opleiding kun je een keuze maken tussen consumptie-ijs en chocoladewerk & bonbons.

Cingel College

Cingel College

Het Cingel College is een MBO-school gericht op gastvrijheidindustrie in Breda. De school heeft twee locaties: Terheijdenseweg 414 en Markendaalseweg 35. De school biedt MBO-opleidingen voor Horeca, Toerisme, Facilitair en Brood & Banket. Deze studierichtingen worden aangeboden met een vernieuwend...


Lees meer over Cingel College

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Zelfstandig werkend banketbakker en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Cingel College

Cingel College

Markendaalseweg 35
4811 KA Breda

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Zelfstandig werkend banketbakker? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's