Zelfstandig werkend kok

Cingel College
Samenvatting
Breda
2 jaar
   
MBO
Nederlands
Niveau 3 BBL

Over deze opleiding

Opleiding Zelfstandig werkend kokDe MBO-opleiding Zelfstandig werkend kok is een opleiding (BBL niveau 3) die je op het Cingel College kunt volgen. Locatie: Markendaalseweg 35.

De opleiding is gericht op het werken in een horeca- of instellingskeuken. Hiervoor leer je keukenvoorraden te beheren en zelfstandig gerechten te bereiden. Deze gerechten zijn lunches en diners in de keuken van een brasserie, hotelkeuken, instellingskeuken of restaurant.

Je wordt opgeleid om zelfstandig werkzaamheden uit te voeren zoals: plannen, organiseren, leidinggeven, controleren en uitvoeren onder verantwoordelijkheid van jouw leidinggevende.

Je leert initiatief te tonen voor aanpassing en variatie van de menukaart en voor de werkwijze in de keuken. Daarbij houd je rekening met de formule van het bedrijf.

Cingel College

Cingel College

Het Cingel College is een MBO-school gericht op gastvrijheidindustrie in Breda. De school heeft twee locaties: Terheijdenseweg 414 en Markendaalseweg 35. De school biedt MBO-opleidingen voor Horeca, Toerisme, Facilitair en Brood & Banket. Deze studierichtingen worden aangeboden met een vernieuwend...


Lees meer over Cingel College

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Zelfstandig werkend kok en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Cingel College

Cingel College

Markendaalseweg 35
4811 KA Breda

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Zelfstandig werkend kok? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's