Zelfstandig werkend kok Cas Spijkers Academie

Cingel College
Samenvatting
Breda
   
MBO
Nederlands

Over deze opleiding

Zelfstandig werkend kok Cas Spijkers Academie Wil jij ook de kok zijn in een restaurant die een Michelin ster ontvangt voor zijn kookkunsten? Heb jij passie voor koken en wil jij tot de top-koks behoren? Cingel College biedt jou vanaf 2012-2013 een top-opleiding aan samen met Cas Spijkers Academie.

Zelfstandig werkend kok Cas Spijkers Academie in vogelvlucht

Tijdens een opleiding tot kok leer jij op het hoogste niveau in de horeca te werken. Dit leer je door met chef-koks van sterrenrestaurants samen te werken waar je de fijne kneepjes van het vak leert. Een van de chef-koks waarmee je bijvoorbeeld samenwerkt tijdens de masterclasses is Cees Helder. Naast ROC Nijmegen en Twente is het Cingel College de derde locatie waar de Cas Spijkers Academie van start zal gaan.

Kun jij de mbo-opleiding kok op Cingel College aan?

Denk jij dat jij over genoeg passie beschikt om een top-kok te worden? De Cas Spijkers Academie van Cingel College selecteert namelijk alleen studenten die kunnen laten zien dat ze over culinaire toptalenten beschikken. Durf jij nieuwe gerechten in elkaar te zetten en denk jij dat je creatief genoeg bent? Dan kun jij jezelf bewijzen tijdens de casting!

Cingel College

Cingel College

Het Cingel College is een MBO-school gericht op gastvrijheidindustrie in Breda. De school heeft twee locaties: Terheijdenseweg 414 en Markendaalseweg 35. De school biedt MBO-opleidingen voor Horeca, Toerisme, Facilitair en Brood & Banket. Deze studierichtingen worden aangeboden met een vernieuwend...


Lees meer over Cingel College

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Zelfstandig werkend kok Cas Spijkers Academie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Cingel College

Cingel College

Markendaalseweg 35
4811 KA Breda

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Zelfstandig werkend kok Cas Spijkers Academie? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's