HBO Associate degree

Facility Management (associate degree)

De Haagse Hogeschool, In Den Haag
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Cruiseschepen, booreilanden, ziekenhuizen, recreatieparken, verzekeringsmaatschappijen, luchthavens, musea, congrescentra en zelfs jachthavens draaien pas goed als alle faciliteiten in orde zijn.

Achter de schermen komt daar heel wat bij kijken. De veelzijdigheid van het vak maakt facility management tot een boeiend en afwisselend beroep met een scala aan mogelijkheden.

De facility manager van vandaag is deskundig op vele fronten. Het brede terrein van facilitaire producten en diensten varieert van de zorg voor huisvesting, werkplekinrichting en inkoop tot serviceconcepten, catering, schoonmaakactiviteiten en beveiliging en anticiperen op toekomstige situaties. Ook de facilitaire bedrijfskunde is een belangrijk kennisgebied. Steeds vaker werkt de facility manager commercieel binnen de eigen organisatie. Jij zorgt ervoor dat iedereen in het bedrijf zijn of haar werk goed kan doen en dat alles soepel verloopt. Informatie, communicatie en managementvaardigheden zijn nodig om facilitaire processen te beheersen en aan te sturen. Externe bedrijven, klanten of eigen medewerkers staan daarbij centraal.

Diploma

AdBA

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Facility Management (associate degree) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
De Haagse Hogeschool
Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag

Prikkelen tot nadenken

Met een open blik de wereld inkijken. Dat is voor De Haagse Hogeschool de gewoonste zaak van de wereld. Want door haar ogen open te houden, staat de hogeschool midden in de maatschappij. Slaagt ze erin onderwijsprogramma’s te ontwerpen die...

Lees meer over De Haagse Hogeschool