Industrial Design Engineering (3-jarig)

De Haagse Hogeschool
Samenvatting
Den Haag
36 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

Je leert creatieve en succesvolle oplossingen bedenken voor complexe vraagstukken van bedrijfsleven en non-profitorganisaties, die van waarde zijn voor gebruiker, markt én samenleving.

Tegenwoordig denken bedrijven niet meer in producten en diensten maar in experiences. Zo proberen Heineken en Grolsch je er niet van te overtuigen welk bier het lekkerste is, maar welke wereld erachter het beste bij je past. Daarom ontwikkelen ze geen nieuwe biersmaak, maar wel een blikje dat koel blijft. Deze en andere ontwikkelingen vragen om een andere ontwerpbenadering en dus om mensen die breder denken dan het product zelf. Dat is precies wat je leert in de nieuwe en unieke hbo-opleiding Industrial Design Engineering. Als je klaar bent, kun je jezelf open innovator noemen.

Diploma

B

Kosten

2020 wettelijk tarief2143 EUR

De Haagse Hogeschool

Prikkelen tot nadenken

Met een open blik de wereld inkijken. Dat is voor De Haagse Hogeschool de gewoonste zaak van de wereld. Want door haar ogen open te houden, staat de hogeschool midden in de maatschappij. Slaagt ze erin onderwijsprogramma’s te ontwerpen die...


Lees meer over De Haagse Hogeschool

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Industrial Design Engineering (3-jarig) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens De Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool

Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag

 Bekijk telefoonnummer


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Industrial Design Engineering (3-jarig)? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's