HBO Bachelor

International Sport Management (Engelstalige variant van Sportkunde)

De Haagse Hogeschool, In Den Haag
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
36 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Deze opleiding voorziet je van alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt als International Sport Manager. Onderwerpen zijn: sport marketing, sportbeleid en de impact van sport op de samenleving.



Heb jij je ooit afgevraagd hoe het IOC de Olympische Spelen voorbereid? Of hoe je door middel van een sport programma de persoonlijke ontwikkeling van kinderen op het platteland van Kenia kan stimuleren? De nieuwe ISPM opleiding voorziet je van alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt als International Sport Manager. Onderwerpen die aan de orde komen zijn: sport marketing, sportbeleid en de impact van sport op de samenleving. De opleiding biedt een perfecte balans tussen theorie, groepsprojecten onder begeleiding van internationale docenten en cases die worden ingediend door deskundigen die momenteel werkzaam zijn in de internationale sport wereld. Studenten van over de hele wereld krijgen de mogelijkheid meerdere internationale stages te lopen bij befaamde sport organisaties. En om het nog mooier te maken, volg je het programma op de nieuwe Sportcampus Zuiderpark en zal je de gemeente Den Haag ondersteunen bij internationale sport evenementen.

Diploma

BA

Kosten

2020 wettelijk tarief2143 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in International Sport Management (Engelstalige variant van Sportkunde) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
De Haagse Hogeschool
Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag

Prikkelen tot nadenken

Met een open blik de wereld inkijken. Dat is voor De Haagse Hogeschool de gewoonste zaak van de wereld. Want door haar ogen open te houden, staat de hogeschool midden in de maatschappij. Slaagt ze erin onderwijsprogramma’s te ontwerpen die...

Lees meer over De Haagse Hogeschool