Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

International Sport Management (Engelstalige variant van Sportkunde)

De Haagse Hogeschool
Samenvatting
Den Haag
36 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

Deze opleiding voorziet je van alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt als International Sport Manager. Onderwerpen zijn: sport marketing, sportbeleid en de impact van sport op de samenleving.Heb jij je ooit afgevraagd hoe het IOC de Olympische Spelen voorbereid? Of hoe je door middel van een sport programma de persoonlijke ontwikkeling van kinderen op het platteland van Kenia kan stimuleren? De nieuwe ISPM opleiding voorziet je van alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt als International Sport Manager. Onderwerpen die aan de orde komen zijn: sport marketing, sportbeleid en de impact van sport op de samenleving. De opleiding biedt een perfecte balans tussen theorie, groepsprojecten onder begeleiding van internationale docenten en cases die worden ingediend door deskundigen die momenteel werkzaam zijn in de internationale sport wereld. Studenten van over de hele wereld krijgen de mogelijkheid meerdere internationale stages te lopen bij befaamde sport organisaties. En om het nog mooier te maken, volg je het programma op de nieuwe Sportcampus Zuiderpark en zal je de gemeente Den Haag ondersteunen bij internationale sport evenementen.

Toelaatbare profielen

VWO N&T VWO N&G VWO E&M VWO C&M

Diploma

BA

Kosten

2020 wettelijk tarief2143 EUR

De Haagse Hogeschool

Prikkelen tot nadenken

Met een open blik de wereld inkijken. Dat is voor De Haagse Hogeschool de gewoonste zaak van de wereld. Want door haar ogen open te houden, staat de hogeschool midden in de maatschappij. Slaagt ze erin onderwijsprogramma’s te ontwerpen die...


Lees meer over De Haagse Hogeschool

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in International Sport Management (Engelstalige variant van Sportkunde) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens De Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool

Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag

 Bekijk telefoonnummer


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over International Sport Management (Engelstalige variant van Sportkunde)? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's