HBO Master

Master of Business Administration (MBA)

De Haagse Hogeschool, In Den Haag
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Met de stevige, academisch onderlegde, up-to-date Master of Business Administration (MBA) kunt u alle businessgerelateerde uitdagingen aan.

Met de Master of Business Administration in deeltijd geeft u uw carrière een nieuwe impuls. Vanuit een actueel en uitgebalanceerd curriculum leert u in twee jaar alle facetten van het bedrijfsleven kennen. Van corporate finance tot risicomanagement, van accounting tot global business environment en van marketing tot talentmanagement. De MBA in Den Haag biedt meer dan pure bedrijfskunde. Het gaat om bedrijfskundige kennis in relatie tot de wereld om u heen, waaronder milieu, politiek en ethiek. Dankzij deze veelomvattende blik op business verrijkt u uw denken en handelen in uw eigen werkpraktijk.
Nauw contact met internationale bedrijfsleven

Den Haag is een van de meest dynamische businesscentra van Nederland, met internationale allure. Met de Master of Business Administration ligt het internationale bedrijfsleven aan uw voeten. U heeft toegang tot het brede netwerk van De Haagse Hogeschool en uw medestudenten. Bovendien kunt u laten zien wat u waard bent. U voert diverse casestudies uit, die u voorbereiden op uw leiderschapsrol in een veranderende zakelijke omgeving. De MBA van De Haagse Hogeschool: modern, internationaal én praktijkgericht.

Diploma

M

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Master of Business Administration (MBA) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
De Haagse Hogeschool
Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag

Prikkelen tot nadenken

Met een open blik de wereld inkijken. Dat is voor De Haagse Hogeschool de gewoonste zaak van de wereld. Want door haar ogen open te houden, staat de hogeschool midden in de maatschappij. Slaagt ze erin onderwijsprogramma’s te ontwerpen die...

Lees meer over De Haagse Hogeschool