Design Academy Eindhoven 

Design Academy Eindhoven is van mening dat nieuwsgierigheid, openheid, ideeën en mensen een essentieel onderdeel vormen bij design.

Wij als school zijn een gids in de reis om elkaars motivatie en kracht te identificeren en te ontwikkelen. Wij bieden de studenten een platform voor ontwikkeling. Een platform waarop je wordt klaargestoomd om te verbinden en ontwerpen te maken met betekenis en impact.

Vanuit oprechte verwondering en fascinatie verbinden onze studenten zich met de wereld om hen heen. We bieden onze studenten een alternatief voor de heersende economische praktijk waar doorgaans de wensen van de consument het startpunt voor het ontwerp en de productie vormen. DAE geeft vorm aan jouw talent en focust op jouw reflectie op de wereld om je heen. DAE is de enige HBO-instelling in Nederland die volledig is gespecialiseerd in Industriële Vormgeving (Design).

Toon alle opleidingen van Design Academy Eindhoven

Opleidingen - Design Academy Eindhoven

Opleidingen Tijdsduur Plaats
Vormgeving 4 jaar Eindhoven
Vormgeving 2 jaar Eindhoven

Contactgegevens Design Academy Eindhoven

Design Academy Eindhoven

Emmasingel 14
5611 AZ EINDHOVEN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's