MBO Informatica

E3 ICT, In Maastricht (+1 locations)
Tijdsduur
1,5 jaar
Tijdsduur
1,5 jaar
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

MBO Informatica – Een functiegerichte  IT opleiding  voor jou!

E3 ICT biedt verschillende IT opleidingen aan op MBO niveau. De MBO Informatica maakt deel uit van de Career Tracks. Deze zijn er voor (aankomend) IT'ers die een specifieke IT-functie ambiëren of die in hun functie hogerop willen. De Career Tracks zijn functiegerichte IT opleidingen voor herkenbare functies, bijvoorbeeld systeembeheerder of helpdeskmedewerker.


Bij E3 ICT kun je kiezen uit de volgende IT opleidingen op MBO niveau:

  • IT opleiding: Certified System Engineer

De Career Track Certified System Engineer van E3 ICT is bedoeld om aankomend IT’ers een IT opleiding te bieden die inhoudelijk voorbereidt op het beroep van System Engineer.

  • IT opleiding: Certified Network Administrator

 De Career Track Certified Network Administrator van E3 ICT is bedoeld om aankomend IT’ers een IT-opleiding te bieden die inhoudelijk voorbereidt op het beroep van Network Administrator.

  • IT opleiding: Certified Helpdesk Professional

De Career Track Certified Helpdesk Professional van E3 ICT is bedoeld om aankomend IT’ers een IT opleiding te bieden die inhoudelijk voorbereidt op het beroep van Helpdesk Professional.

  • IT opleiding: Certified Business Information Administrator

De Career Track Certified Business Information Administrator van E3 ICT is bedoeld om aankomend IT’ers een IT-opleiding te bieden die inhoudelijk voorbereidt op het beroep van Business Information Administrator.

Wat zijn de Career Tracks van de IT opleiding  MBO Informatica?

IT opleiding MBO Informatica, E3 ICT

Career Tracks kun je zien als tussenstations en eindstations in een groot openlandschap. Naar welke stations je reist en via welke route: dat bepaal je helemaal zelf. Als je een station bereikt, krijg je een certificaat. Zo verzamel je tijdens de IT opleiding certificaten die laten zien over welke competenties je beschikt.

We kunnen als voorbeeld, Certified System Engineer nemen. Deze Career Track heeft zeven tussenstations en dus ook zeven certificaten. Hiermee kun je naar het eindstation, waar je een track assessment doet. Daarmee laat je zien dat u het vak in de praktijk ook echt beheerst.

Indien je een van de certificaten al ergens anders hebt gehaald, bijvoorbeeld ITIL®, ECDL, Microsoft of A+, dan krijg je voor deze stations vrijstelling. Het belangrijkste is dat je op het eindstation kunt laten zien dat je over de benodigde competenties beschikt voor het eindcertificaat. Met de Career Tracks kun je ook een deel van de reis maken of overstappen op een andere
track, want daar zijn de behaalde certificaten ook geldig. Zoals je ziet kun je met
I-Tracks alle kanten op.

Kosten

De kosten voor de MBO Informatica aan E3 ICT bedragen € 5845,-.

De mogelijkheid bestaat te betalen in maandelijkse termijnen van € 324,71.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in MBO Informatica en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
E3 ICT
Oranjeplein 97
6224 KV MAASTRICHT

E3 ICT – IT Opleidingen, IT Cursussen, HBO Informatica en MBO Informatica

E3 ICT is een opleidingscentrum voor IT opleidingen en IT cursussen met een nieuwe en vernieuwende visie op onderwijs in het algemeen en informatica-onderwijs in het bijzonder.  E3 ICT heeft vestigingen in Eindhoven en Maastricht waar onder meer de IT...

Lees meer over E3 ICT