Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

MBO Informatica

E3 ICT
Samenvatting
Eindhoven, Maastricht
1,5 jaar
   
MBO

Over deze opleiding

MBO Informatica – Een functiegerichte  IT opleiding  voor jou!

E3 ICT biedt verschillende IT opleidingen aan op MBO niveau. De MBO Informatica maakt deel uit van de Career Tracks. Deze zijn er voor (aankomend) IT'ers die een specifieke IT-functie ambiëren of die in hun functie hogerop willen. De Career Tracks zijn functiegerichte IT opleidingen voor herkenbare functies, bijvoorbeeld systeembeheerder of helpdeskmedewerker.


Bij E3 ICT kun je kiezen uit de volgende IT opleidingen op MBO niveau:

  • IT opleiding: Certified System Engineer

De Career Track Certified System Engineer van E3 ICT is bedoeld om aankomend IT’ers een IT opleiding te bieden die inhoudelijk voorbereidt op het beroep van System Engineer.

  • IT opleiding: Certified Network Administrator

 De Career Track Certified Network Administrator van E3 ICT is bedoeld om aankomend IT’ers een IT-opleiding te bieden die inhoudelijk voorbereidt op het beroep van Network Administrator.

  • IT opleiding: Certified Helpdesk Professional

De Career Track Certified Helpdesk Professional van E3 ICT is bedoeld om aankomend IT’ers een IT opleiding te bieden die inhoudelijk voorbereidt op het beroep van Helpdesk Professional.

  • IT opleiding: Certified Business Information Administrator

De Career Track Certified Business Information Administrator van E3 ICT is bedoeld om aankomend IT’ers een IT-opleiding te bieden die inhoudelijk voorbereidt op het beroep van Business Information Administrator.

Wat zijn de Career Tracks van de IT opleiding  MBO Informatica?

IT opleiding MBO Informatica, E3 ICT

Career Tracks kun je zien als tussenstations en eindstations in een groot openlandschap. Naar welke stations je reist en via welke route: dat bepaal je helemaal zelf. Als je een station bereikt, krijg je een certificaat. Zo verzamel je tijdens de IT opleiding certificaten die laten zien over welke competenties je beschikt.

We kunnen als voorbeeld, Certified System Engineer nemen. Deze Career Track heeft zeven tussenstations en dus ook zeven certificaten. Hiermee kun je naar het eindstation, waar je een track assessment doet. Daarmee laat je zien dat u het vak in de praktijk ook echt beheerst.

Indien je een van de certificaten al ergens anders hebt gehaald, bijvoorbeeld ITIL®, ECDL, Microsoft of A+, dan krijg je voor deze stations vrijstelling. Het belangrijkste is dat je op het eindstation kunt laten zien dat je over de benodigde competenties beschikt voor het eindcertificaat. Met de Career Tracks kun je ook een deel van de reis maken of overstappen op een andere
track, want daar zijn de behaalde certificaten ook geldig. Zoals je ziet kun je met
I-Tracks alle kanten op.

Kosten

De kosten voor de MBO Informatica aan E3 ICT bedragen € 5845,-.

De mogelijkheid bestaat te betalen in maandelijkse termijnen van € 324,71.

E3 ICT

E3 ICT – IT Opleidingen, IT Cursussen, HBO Informatica en MBO Informatica

E3 ICT is een opleidingscentrum voor IT opleidingen en IT cursussen met een nieuwe en vernieuwende visie op onderwijs in het algemeen en informatica-onderwijs in het bijzonder.  E3 ICT heeft vestigingen in Eindhoven en Maastricht waar onder meer de IT...


Lees meer over E3 ICT

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in MBO Informatica en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens E3 ICT

E3 ICT

Oranjeplein 97
6224 KV MAASTRICHT

 Bekijk telefoonnummer


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over MBO Informatica? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's