Cursussen & Trainingen

Actualiteiten Specialisatie Arbeidsrecht (PALA+)

Tijdsduur
3 uur
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
3 uur
Studievorm
Deeltijd

Over deze opleiding

De cursus PALA+ van Erasmus Academie bestaat uit colleges en is speciaal ontwikkeld voor arbeidsrechtjuristen met een gedegen en diepgaande kennis van het arbeidsrecht.

De cursus Actualiteiten Specialisatie Arbeidsrecht (PALA+) behandelt in drie dagen nieuwe ontwikkelingen in jurisprudentie en literatuur op het terrein van het arbeidsrecht. De cursus is speciaal ontwikkeld voor arbeidsrechtjuristen met een gedegen en diepgaande kennis van het arbeidsrecht. De kracht van de opleiding ligt in de colleges met een interactief karakter, waar middels een levendige gedachtewisseling nieuwe inzichten en kennis behandeld worden en dan met name met betrekking tot de consequenties voor de praktijk. Een vereiste is dan ook een afgeronde specialisatieopleiding Arbeidsrecht (de PALA dan wel de Grotius).

De Erasmus Academie organiseert deze cursus in samenwerking met het Hugo Sinzheimer Instituut van de Universiteit van Amsterdam.

Datums
De cursusdagen van de PALA+ vinden plaats op de volgende maandagen van 16:00-20.45 uur in het Novotel Brainpark te Rotterdam.
Iedere bijeenkomst wordt er een dinerbuffet aangeboden van 18.00 tot 18.45 uur.

Maandag 4 november 2019
Maandag 25 november 201
Maandag 9 december 2019

Diploma

certificate

Kosten

2019 instellingstarief1495 EUR2019 wettelijk tarief1495 EUR2019 niet-EU/EER studenten1495 EUR

Erasmus Universiteit Rotterdam
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam

Kies je voor de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR), dan kies je voor een internationaal georiƫnteerde topuniversiteit met een stevige verankering in de stad Rotterdam en de regio. De EUR kenmerkt zich door een moderne kijk op de wetenschap en de...

Lees meer over Erasmus Universiteit Rotterdam