Cursussen & Trainingen

De kern van coaching (Essentials of Coaching)

Tijdsduur
2 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
2 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Een zeer ervaringsgerichte cursus die is bedoeld je de coachingshulpmiddelen te bieden om het beste uit anderen te halen.

Tijdens de twee dagen durende cursus 'De kern van coaching' van RSM Executive Education krijg je aan de hand van reflectie en doen de coachingshulpmiddelen aangereikt waarmee je het beste uit anderen kunt halen. Je doet nieuwe vaardigheden op en komt tot nieuwe inzichten en je leert welke coachingshulpmiddelen echt effectief zijn. De cursus wordt in het Engels gegeven door experts en ervaren professionals van Rotterdam School of Management, Erasmus University.

In de afgelopen jaren is bedrijfscoaching uitgegroeid tot een platform voor leiderschapsontwikkeling en organisatorische verandering. Bij veel bedrijven is duidelijk bewijs te vinden van de voordelen van leiderschapscoaching. Deze bedrijven hebben ingezien dat het ontwikkelen van coachingsvaardigheden om bedrijfsdoelen te halen belangrijk is.

Tijdens de workshop 'De kern van coaching' leer je over de coachingsvaardigheden die noodzakelijk zijn voor effectieve bedrijfsvoering en het verbeteren van de prestaties van de mensen om je heen.

Diploma

certificate

Kosten

2019 instellingstarief1650 EUR2019 wettelijk tarief1650 EUR2019 niet-EU/EER studenten1650 EUR2020 instellingstarief1695 EUR2020 wettelijk tarief1695 EUR2020 niet-EU/EER studenten1695 EUR2020 instellingstarief1695 EUR2020 wettelijk tarief1695 EUR2020 niet-EU/EER studenten1695 EUR

Erasmus Universiteit Rotterdam
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam

Kies je voor de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR), dan kies je voor een internationaal georiƫnteerde topuniversiteit met een stevige verankering in de stad Rotterdam en de regio. De EUR kenmerkt zich door een moderne kijk op de wetenschap en de...

Lees meer over Erasmus Universiteit Rotterdam