Cursussen & Trainingen

Marketing en waardecreatie (Marketing and Value Creation)

Tijdsduur
3 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
3 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Krijg een uitgebreid beeld van de basisbeginselen van marketing en leer binnen korte tijd hoe je waarde kunt creëren aan de hand van producten, merken en diensten.

Nieuwe bedrijven doen radicaal afwijkende proposities en technologische ontwikkelingen zorgen voor nieuwe mogelijkheden voor groei en het sturen van de markt. Als marketeer is het noodzakelijk dat je de kracht van marketing begrijpt, zodat je hier op succesvolle wijze mee om kunt gaan. Deze overtuigende kracht voegt waarde toe aan nieuwe producten en nieuwe markten. Alleen bedrijven die echte waarde creëren en vasthouden kunnen hun posities op de lange termijn opbouwen en behouden.

Deze drie dagen durende workshop van RSM Executive Education geeft je een diepgaand inzicht in cruciale kwesties binnen marketing en het creëren van waarde. Je gaat je richten op interne en externe perspectieven. Marketing wordt vooral gezien als een focus op externe factoren, zoals klanten en concurrentie, maar het opbouwen van een gedeeld begrip van hoe de organisatie waarde creëert voor klanten is uiterst belangrijk voor organisatieprestaties op de lange termijn. Hoe kun je je managementvaardigheden inzetten om de marketingstrategie van je bedrijf te stimuleren?

Diploma

certificate

Kosten

2020 instellingstarief2900 EUR2020 wettelijk tarief2900 EUR2020 niet-EU/EER studenten2900 EUR2020 instellingstarief2900 EUR2020 wettelijk tarief2900 EUR2020 niet-EU/EER studenten2900 EUR

Erasmus Universiteit Rotterdam
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam

Kies je voor de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR), dan kies je voor een internationaal georiënteerde topuniversiteit met een stevige verankering in de stad Rotterdam en de regio. De EUR kenmerkt zich door een moderne kijk op de wetenschap en de...

Lees meer over Erasmus Universiteit Rotterdam