Cursussen & Trainingen

Overtuigend Leiderschap (Persuasive Leadership)

Tijdsduur
3 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
3 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Een zeer ervaringsgerichte opleiding die is bedoeld om je te leren je innerlijke kracht en politieke netwerken te gebruiken.

Met behulp van op theatertechnieken gebaseerde methoden doe je basiskennis op over de structurele, tactische en psychologische aspecten van overtuigingskracht. Door erkende leiderschapstheorieën over overtuigingskracht, invloed uitoefenen en bedrijfspolitiek te gebruiken, ben je in staat je invloed binnen je organisatie uit te oefenen en te vergroten.

Leiders in dergelijke organisatieomgevingen moeten beter op de hoogte zijn van subtiele impulsen en veranderingen, zodat ze invloed kunnen uitoefenen in plaats van controle. Mensen om je heen kunnen beïnvloeden en overtuigen is belangrijk voor de voortgang van je carrière, het beïnvloeden van beleid en de praktijk, omgaan met veranderingen en het aangaan van relaties met bestaande en potentiële zakenpartners.

Tijdens deze intensieve, drie dagen durende RSM-cursus voor leidinggevenden kom je meer te weten over de structurele, tactische en psychologische aspecten van overtuigingskracht. Je doet waardevolle ervaring en leiderschapsvaardigheden op aan de hand van een groot aantal ongebruikelijke, maar effectieve benaderingen en interacties, zodat je met meer zelfvertrouwen en tactische competentie binnen je organisatie kunt handelen.

Diploma

certificate

Kosten

2019 instellingstarief2800 EUR2019 wettelijk tarief2800 EUR2019 niet-EU/EER studenten2800 EUR2020 instellingstarief3000 EUR2020 wettelijk tarief3000 EUR2020 niet-EU/EER studenten3000 EUR2020 instellingstarief3000 EUR2020 wettelijk tarief3000 EUR2020 niet-EU/EER studenten3000 EUR

Erasmus Universiteit Rotterdam
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam

Kies je voor de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR), dan kies je voor een internationaal georiënteerde topuniversiteit met een stevige verankering in de stad Rotterdam en de regio. De EUR kenmerkt zich door een moderne kijk op de wetenschap en de...

Lees meer over Erasmus Universiteit Rotterdam