Taalreizen

Taalcursussen voor professionals

ESL Taalreizen, In Barcelona (+29 locations)
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Taalcursussen voor professionalsInvesteer in jezelf. Of je nu een vaste baan hebt en up-to-date wilt blijven, of net aan je carrière begint en je je realiseert dat mensen met talenkennis een enorme voorsprong hebben, wij hebben het perfecte buitenlandse studieprogramma voor jou. Naast een snelle progressie in de taal zul je ook buitengewoon belangrijke soft skills ontwikkelen die je meer waardevol maken voor elke organisatie.

Business Class Service

Ons bekroonde team kan je taalstudieverblijf van A tot Z organiseren. Laat ons na een gratis analyse van jouw behoeften, je cursus, administratieve afhandeling, transport en accommodatie organiseren, in de bestemming die de juiste is voor jou. Met meer dan 40 kantoren over de hele wereld zijn wij de lokale experts voor taalstudies in het buitenland.

In onze Professionals categorie bieden wij een brede reeks van opties, zoals business-gerichte taalprogramma's, gespecialiseerde cursussen voor leidinggevenden en industrie-specifieke keuzevakken. Als je een specifiek doel in gedachten hebt of simpelweg wilt uitvinden wat er beschikbaar is dan zijn wij er om je te helpen die doelen te verwezenlijken.

ESL Taalreizen
Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt...

Lees meer over ESL Taalreizen