Taalreizen

Taalreis Duits in Berlijn

ESL Taalreizen, In Berlijn
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Duits
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Duits
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ga op taalreis naar Berlijn en leer de Duitse taal!Duitsland is een van de belangrijkste handelspartners van Nederland. Hierdoor wordt het steeds populairder om Duits te leren. Je kunt natuurlijk in eigen land aan de slag met deze taal. Maar het is veel leuker om je in te schrijven voor een taalreis naar Berlijn. In deze trendy stad maak je kennis met de lokale bevolking en kun je meteen oefenen met je beste Duits. Zie jij jezelf binnenkort al rondlopen op de Kurfürstendamm? ESL Taalreizen maakt het mogelijk!

Duits leren in het hippe Berlijn

Berlijn is een levendige stad met een bijzondere mix van culturen. Er heerst een sfeer waarin alles mogelijk is. Een taalreis bij ESL biedt je voldoende mogelijkheden om Berlijn te ontdekken. Het heftige verleden is nog overal terug te zien en juist dat maakt de stad zo interessant. Tussen de lessen door breng je een bezoek aan de Reichstag, Checkpoint Charlie en de Brandenburger Tor. In Berlijn kun je niet om het verleden heen, maar tijdens je taalreis ontdek je ook een andere kant. Slenter eens door een van de trendy kunstenaarswijken of begeef je in het bruisende uitgaansleven. Tot diep in de nacht kun jij je vermaken in de vele clubs en cafés. Met een taalreis Duits in Berlijn hoef jij je geen moment te vervelen.

Taalscholen in Berlijn

Wil je Duits leren spreken, dan is Berlijn dé plek waar je moet zijn. ESL Taalreizen werkt samen met twee scholen in de stad: Alpadia Berlin en Eurocentres. Kies je voor Alpadia Berlin dan brengt de taalreis je naar de wijk Schöneberg, in het hart van de stad. Door de centrale ligging ben je altijd dichtbij de vele bezienswaardigheden van Berlijn. Maar je schrijft je natuurlijk in eerste instantie voor deze taalreis in om Duits te leren. Bij deze talenschool zit je in een klas met maximaal 12 studenten. Met deze kleine groepen kunnen de docenten veel persoonlijke begeleiding geven en dat is weer goed voor jouw ontwikkeling. Vlakbij de beroemde Potsdammer Platz bevindt zich talenschool Eurocentres. Kies je voor een taalreis naar deze modern uitgeruste school, dan heb je alle faciliteiten tot je beschikking die je je maar wensen kunt. Hier kun je samen met je medestudenten de Duitse taal verder bestuderen.

Bereik het gewenste niveau

Iedereen die zich inschrijft voor een taalreis Duits heeft weer een ander doel. De een spreekt de taal amper en wil graag de basisbeginselen leren, terwijl de ander al veel verder gevorderd is. Al deze doelen kun je bereiken met een taalreis naar Berlijn. Je stroomt gewoon in op het niveau dat bij jou past zodat je geen tijd kwijt bent aan dingen die je al weet. Studenten Duits van over de hele wereld kunnen zich hier inschrijven. De enige eis die wordt gesteld, is dat je minimaal 16 jaar oud bent. Heb jij zin in een taalreis Duits in Berlijn?

Aankomende startdata

1 course available

Doorlopend

  • Default Event Type
  • Berlijn
  • Duits
ESL Taalreizen
Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt...

Lees meer over ESL Taalreizen