Taalreizen

Taalreis Duits in Freiburg

ESL Taalreizen, In Freiburg
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Duits
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Duits
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ga op een taalreis naar Freiburg en leer Duits!

Taalreis Duits in Freiburg via ESL Taalreizen

Het Duits leer je het beste door in een omgeving te verblijven waar die taal dagelijks gesproken wordt. Een taalreis naar Freiburg, verzorgd door ESL Taalreizen, is dan ook een perfecte mogelijkheid om je kennis van het Duits flink aan te kunnen scherpen. De tijdens de taalreis opgedane vaardigheden, kun je in je vrije momenten volop uitgebreid oefenen als je de omgeving gaat verkennen. Freiburg ligt in het zuidwesten van Duitsland en maakt deel uit van de deelstaat Baden-Württemberg. De stad staat onder andere bekend als universiteitsstad, waardoor er vanzelfsprekend tal van verschillende onderwijscentra aanwezig zijn waar de Duitse taal wordt onderwezen. Omdat veel studenten van de universiteit het hele jaar door in Freiburg wonen, zijn er veel ontspanningsmogelijkheden in en om de stad beschikbaar, die ook jongeren aan zullen spreken.

Freiburg beleven tijdens je taalreis

In de omgeving van Freiburg vind je bijvoorbeeld een aantal grote populaire attracties. Op het gebied van pretparken heb je wat dat betreft de keus uit het Steinwasenpark of het Europa-Park. De stad is ook de thuishaven van de Mundenhof. Dat is de grootste dierentuin van Baden-Württemberg. Wil je tijdens je taalreis even heerlijk tot rust komen, dan biedt het buitengebied van Freiburg je daartoe alle mogelijkheden. In het berglandschap van het Zwarte Woud is het namelijk goed toeven als je van wandelen of fietsen in de natuur houdt. Ben je meer iemand die vooral plezier beleeft aan shoppen? Dan is een bezoekje aan de Kaiser-Joseph-Strasse en de Salzstrasse in Freiburg een must. Shoppen is overigens sowieso een goede oefening om je kennis van het Duits tijdens de taalreis in de praktijk te kunnen brengen.

Duits leren op je eigen niveau

Wanneer je kiest voor een taalreis naar Freiburg. is het begrijpelijk dat de kennis van het Duits niet voor alle deelnemers gelijk is. Omdat ELS Taalreizen nauwe contacten onderhoudt met veel verschillende talenscholen, kan er altijd voor iedereen maatwerk geleverd worden. In het centrum van de stad bevinden zich een tweetal taalscholen, waar je niet alleen Duits op beginnersniveau kunt leren, maar ook cursussen voor gevorderden kunt volgen. Desgewenst bestaat een taalreis zelfs uit een stage van een aantal weken bij een onderneming in de omgeving van Freiburg. Een perfecte manier om je nieuw opgedane taalkennis dagelijks goed te kunnen oefenen. Voor jongeren in de leeftijd van 13 tot 17 jaar, die graag een taalreis Duits naar Freiburg willen maken, biedt de Waldsee Campus aan de rand van de stad hiertoe tijdens de zomermaanden alle mogelijkheden. Het complex combineert studie, verblijf en ontspanning.

Aankomende startdata

1 course available

Doorlopend

  • Default Event Type
  • Freiburg
  • Duits

Diploma

Diplomering Taalreis Duits

Bij beide taalscholen in het centrum van Freiburg kunnen je cursussen Duits volgen waarmee een Goethe Zertifikat B1, B2 of C1 kan worden behaald. Voor reguliere cursussen Duits en de jongerenopleiding op de Campus geldt dat er aan het einde van de taalreis hooguit een getuigschrift wordt verstrekt.

Toelatingseisen

Vooropleiding Taalreis Duits

Alle taalscholen in Freiburg geven cursussen op beginnersniveau. Een vooropleiding op het gebied van Duits is dus niet strikt noodzakelijk.

ESL Taalreizen
Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt...

Lees meer over ESL Taalreizen