Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Taalreis Duits in Freiburg

ESL Taalreizen
Samenvatting
Freiburg
Variërend
   
Taalreizen
Duits
Voltijd/Deeltijd
Doorlopend

Taalreis Duits in Freiburg

Ga op een taalreis naar Freiburg en leer Duits!

Taalreis Duits in Freiburg via ESL Taalreizen

Het Duits leer je het beste door in een omgeving te verblijven waar die taal dagelijks gesproken wordt. Een taalreis naar Freiburg, verzorgd door ESL Taalreizen, is dan ook een perfecte mogelijkheid om je kennis van het Duits flink aan te kunnen scherpen. De tijdens de taalreis opgedane vaardigheden, kun je in je vrije momenten volop uitgebreid oefenen als je de omgeving gaat verkennen. Freiburg ligt in het zuidwesten van Duitsland en maakt deel uit van de deelstaat Baden-Württemberg. De stad staat onder andere bekend als universiteitsstad, waardoor er vanzelfsprekend tal van verschillende onderwijscentra aanwezig zijn waar de Duitse taal wordt onderwezen. Omdat veel studenten van de universiteit het hele jaar door in Freiburg wonen, zijn er veel ontspanningsmogelijkheden in en om de stad beschikbaar, die ook jongeren aan zullen spreken.

Freiburg beleven tijdens je taalreis

In de omgeving van Freiburg vind je bijvoorbeeld een aantal grote populaire attracties. Op het gebied van pretparken heb je wat dat betreft de keus uit het Steinwasenpark of het Europa-Park. De stad is ook de thuishaven van de Mundenhof. Dat is de grootste dierentuin van Baden-Württemberg. Wil je tijdens je taalreis even heerlijk tot rust komen, dan biedt het buitengebied van Freiburg je daartoe alle mogelijkheden. In het berglandschap van het Zwarte Woud is het namelijk goed toeven als je van wandelen of fietsen in de natuur houdt. Ben je meer iemand die vooral plezier beleeft aan shoppen? Dan is een bezoekje aan de Kaiser-Joseph-Strasse en de Salzstrasse in Freiburg een must. Shoppen is overigens sowieso een goede oefening om je kennis van het Duits tijdens de taalreis in de praktijk te kunnen brengen.

Duits leren op je eigen niveau

Wanneer je kiest voor een taalreis naar Freiburg. is het begrijpelijk dat de kennis van het Duits niet voor alle deelnemers gelijk is. Omdat ELS Taalreizen nauwe contacten onderhoudt met veel verschillende talenscholen, kan er altijd voor iedereen maatwerk geleverd worden. In het centrum van de stad bevinden zich een tweetal taalscholen, waar je niet alleen Duits op beginnersniveau kunt leren, maar ook cursussen voor gevorderden kunt volgen. Desgewenst bestaat een taalreis zelfs uit een stage van een aantal weken bij een onderneming in de omgeving van Freiburg. Een perfecte manier om je nieuw opgedane taalkennis dagelijks goed te kunnen oefenen. Voor jongeren in de leeftijd van 13 tot 17 jaar, die graag een taalreis Duits naar Freiburg willen maken, biedt de Waldsee Campus aan de rand van de stad hiertoe tijdens de zomermaanden alle mogelijkheden. Het complex combineert studie, verblijf en ontspanning.

Toelatingseisen

Vooropleiding Taalreis Duits

Alle taalscholen in Freiburg geven cursussen op beginnersniveau. Een vooropleiding op het gebied van Duits is dus niet strikt noodzakelijk.

Diploma

Diplomering Taalreis Duits

Bij beide taalscholen in het centrum van Freiburg kunnen je cursussen Duits volgen waarmee een Goethe Zertifikat B1, B2 of C1 kan worden behaald. Voor reguliere cursussen Duits en de jongerenopleiding op de Campus geldt dat er aan het einde van de taalreis hooguit een getuigschrift wordt verstrekt.

Kies een taalreis die past bij jouw interesse!

ESL Taalreizen heeft voor ieder wat wils. Of jij nu interesse hebt in een taalcursus voor kinderen of tieners, taalscholen voor volwassenen, een gap year of een zakelijke cursus. Zet nu de eerste stap in de wereld van talen en lees meer over een van de onderstaande programma's of neem contact op met ESL Taalreizen via het informatieaanvraagformulier voor meer informatie over jouw taalreis.

Video

     

ESL Taalreizen

ESL Taalreizen

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt en ondersteunt ESL jou in het proces. Gratis!

Kies een cursus in meer dan 20 talen op vijf continenten! ESL biedt cursussen aan variërend tussen "gewoon" Engels en iets meer exotisch zoals Portugees of Japans. In ESL's aanbod zit altijd een cursus die bij je past!

Het studeren van een taal in het land waar de taal daadwerkelijk gesproken wordt is onbetwist de meest effectieve manier om het te leren. Daarnaast kan ESL een op maat gemaakte cursus aanbieden die het beste bij jou past. Op die manier haal je met ESL altijd jouw doel! Wil je meer weten?

Een aantal voordelen van ESL Taalreizen op een rij

 • Meer dan 20 jaar ervaring in taalreizen;
 • Vijf jaar op rij verkozen tot "Star Language Travel Agency" van het jaar!
 • ESL biedt cursussen aan in meer dan 20 talen, in meer dan 50 landen, op meer dan 300 locaties!
 • Taalcursussen voor alle leeftijden en wensen (kinderen, tieners, volwassenen, professionals, 50+, etc.);
 • Op maat gemaakte cursussen het hele jaar rond;
 • Flexibele cursusduur, variërend van 1 week tot 1 jaar;
 • Voorbereidende examencursus (Cambridge, TOEFL, IELTS, BULATS. etc.);
 • Gratis en persoonlijk advies;
 • Garantie op de originele en laagste prijzen van de scholen;
 • Speciale aanbiedingen het hele jaar rond;
 • Ondersteunt het hele proces van begin tot eind.

Profiteer nu van onze vroegboekkorting! Bespaar tot wel 200 euro door de kortingscode EARLY BIRD te vermelden op jouw inschrijfformulier of door contact op te nemen met één van onze language travel consultants. Meer informatie staat vermeld op onze ESL – Taalreizen website.

Toon alle opleidingen van ESL Taalreizen

Informatieaanvraag - Vrijblijvend

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Taalreis Duits in Freiburg en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens ESL Taalreizen

ESL Taalreizen

Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

 Bekijk telefoonnummer
www.esl-taalreizen.com


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Taalreis Duits in Freiburg? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's