Taalreizen

Taalreis Duits in Hamburg

ESL Taalreizen, In Hamburg
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Duits
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Duits
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ga op een taalreis naar Hamburg en leer Duits!

Een leuke reis maken en snel een taal leren

Je kunt een taal nergens zo goed en vlot leren als in het land waar deze gesproken wordt. Bij ESL taalreizen kun je informatie aanvragen of je interesse aangeven voor taalreizen op aantrekkelijke locaties in landen waar de taal van je keuze gesproken wordt. ESL neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om je meer te kunnen vertellen over de taalreis. ESL organiseert al 15 jaar succesvol eersteklas taalreizen tegen betaalbare prijzen. ESL biedt je de mogelijkheid om met een taalreis een unieke ervaring te ondergaan door een prachtige reis naar inspirerende buitenlandse dorpen en steden te combineren met het leren van een taal. De taalcursussen in het buitenland zorgen ervoor dat jouw taalreis een prachtige herinnering wordt terwijl je jouw favoriete taal snel leert spreken en schrijven!

Duits leren in Hamburg

Hamburg is een fantastische stad waar je vlot het Duits kunt leren beheersen tijdens een leuke taalreis. Hamburg heeft een fraaie historie en er zijn veel aantrekkelijke bezienswaardigheden te bewonderen. Doordat de taalcursus Duits 4 lesuren per dag kent, blijft er ruim voldoende tijd over om het schitterende oude centrum van de stad te bewonderen, en in één van de gastvrije horecagelegenheden gezellig bij te praten met je medecursisten. En wat dacht je van een bezoek aan de interessante exposities en tentoonstellingen in de Hamburger Kunsthalle! Voor de sportliefhebbers is bijvoorbeeld ook een bezoek aan het stadion van Hamburger SV beslist de moeite waard. En 's avonds zijn er overal aansprekende uitgaansgelegenheden te vinden waar je veel plezier kunt beleven terwijl je je Duits aanscherpt door gesprekken met de bewoners uit de stad zelf!

De ESL taalschool heeft jou met een taalreis Duits veel te bieden!

Een taalreis van ESL heeft jou op meerdere fronten veel te bieden. Je beleeft een geweldige tijd in het buitenland terwijl je door professionele docenten goed begeleidt wordt bij het leren van Duits. De accommodaties waar je via ESL kunt verblijven zijn zeer divers en stuk voor stuk van topkwaliteit. ESL verzorgt opleidingen in meer dan 20 verschillende talen die je perfect leert kennen tijdens een boeiende taalreis van enkele dagen tot zelfs een jaar aan toe. De cursus wordt volledig toegespitst op jouw specifieke wensen zodat je altijd precies datgene bereikt wat je voor ogen hebt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit basisopleidingen, een zakelijke taalcursus of voor lessen ter voorbereiding op een officieel examen Duits. Ook taalcursussen ter voorbereiding op een universitaire opleiding Duits worden door ESL verzorgt. De lessen worden gegeven op diverse aansprekende locaties in Hamburg!

Aankomende startdata

1 course available

Doorlopend

  • Default Event Type
  • Hamburg
  • Duits

Diploma

Een diploma na je taalreis Duits in Hamburg

Aan het einde van je geweldige taalreis Duits in Hamburg wordt je opleiding afgerond met de uitreiking van een welverdiend certificaat dat laat zien dat jij een taalopleiding bij ESL succesvol hebt afgesloten. Vul vandaag nog de informatieaanvraag in en laat je uitgebreid informeren over de mogelijkheden, prijzen en bestemmingen voor een onvergetelijke taalreis naar Hamburg

Toelatingseisen

Toelatingseisen voor de taalreis naar Hamburg

De taalreis Duits in Hamburg is er voor alle niveaus en leeftijden. Er zijn geen toelatingseisen voor de taalreizen, maar ESL kan met een test wel van tevoren bepalen hoever je al bent met een taal. Zo kan er speciaal voor jou een cursus Duits in Hamburg worden samengesteld waar je echt iets aan hebt!<!

ESL Taalreizen
Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt...

Lees meer over ESL Taalreizen