Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Taalreis Duits in Hamburg

ESL Taalreizen
Samenvatting
Hamburg
Variërend
   
Taalreizen
Duits
Voltijd/Deeltijd
Doorlopend

Taalreis Duits in Hamburg

Ga op een taalreis naar Hamburg en leer Duits!

Een leuke reis maken en snel een taal leren

Je kunt een taal nergens zo goed en vlot leren als in het land waar deze gesproken wordt. Bij ESL taalreizen kun je informatie aanvragen of je interesse aangeven voor taalreizen op aantrekkelijke locaties in landen waar de taal van je keuze gesproken wordt. ESL neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om je meer te kunnen vertellen over de taalreis. ESL organiseert al 15 jaar succesvol eersteklas taalreizen tegen betaalbare prijzen. ESL biedt je de mogelijkheid om met een taalreis een unieke ervaring te ondergaan door een prachtige reis naar inspirerende buitenlandse dorpen en steden te combineren met het leren van een taal. De taalcursussen in het buitenland zorgen ervoor dat jouw taalreis een prachtige herinnering wordt terwijl je jouw favoriete taal snel leert spreken en schrijven!

Duits leren in Hamburg

Hamburg is een fantastische stad waar je vlot het Duits kunt leren beheersen tijdens een leuke taalreis. Hamburg heeft een fraaie historie en er zijn veel aantrekkelijke bezienswaardigheden te bewonderen. Doordat de taalcursus Duits 4 lesuren per dag kent, blijft er ruim voldoende tijd over om het schitterende oude centrum van de stad te bewonderen, en in één van de gastvrije horecagelegenheden gezellig bij te praten met je medecursisten. En wat dacht je van een bezoek aan de interessante exposities en tentoonstellingen in de Hamburger Kunsthalle! Voor de sportliefhebbers is bijvoorbeeld ook een bezoek aan het stadion van Hamburger SV beslist de moeite waard. En 's avonds zijn er overal aansprekende uitgaansgelegenheden te vinden waar je veel plezier kunt beleven terwijl je je Duits aanscherpt door gesprekken met de bewoners uit de stad zelf!

De ESL taalschool heeft jou met een taalreis Duits veel te bieden!

Een taalreis van ESL heeft jou op meerdere fronten veel te bieden. Je beleeft een geweldige tijd in het buitenland terwijl je door professionele docenten goed begeleidt wordt bij het leren van Duits. De accommodaties waar je via ESL kunt verblijven zijn zeer divers en stuk voor stuk van topkwaliteit. ESL verzorgt opleidingen in meer dan 20 verschillende talen die je perfect leert kennen tijdens een boeiende taalreis van enkele dagen tot zelfs een jaar aan toe. De cursus wordt volledig toegespitst op jouw specifieke wensen zodat je altijd precies datgene bereikt wat je voor ogen hebt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit basisopleidingen, een zakelijke taalcursus of voor lessen ter voorbereiding op een officieel examen Duits. Ook taalcursussen ter voorbereiding op een universitaire opleiding Duits worden door ESL verzorgt. De lessen worden gegeven op diverse aansprekende locaties in Hamburg!

Toelatingseisen

Toelatingseisen voor de taalreis naar Hamburg

De taalreis Duits in Hamburg is er voor alle niveaus en leeftijden. Er zijn geen toelatingseisen voor de taalreizen, maar ESL kan met een test wel van tevoren bepalen hoever je al bent met een taal. Zo kan er speciaal voor jou een cursus Duits in Hamburg worden samengesteld waar je echt iets aan hebt!<!

Diploma

Een diploma na je taalreis Duits in Hamburg

Aan het einde van je geweldige taalreis Duits in Hamburg wordt je opleiding afgerond met de uitreiking van een welverdiend certificaat dat laat zien dat jij een taalopleiding bij ESL succesvol hebt afgesloten. Vul vandaag nog de informatieaanvraag in en laat je uitgebreid informeren over de mogelijkheden, prijzen en bestemmingen voor een onvergetelijke taalreis naar Hamburg

Kies een taalreis die past bij jouw interesse!

ESL Taalreizen heeft voor ieder wat wils. Of jij nu interesse hebt in een taalcursus voor kinderen of tieners, taalscholen voor volwassenen, een gap year of een zakelijke cursus. Zet nu de eerste stap in de wereld van talen en lees meer over een van de onderstaande programma's of neem contact op met ESL Taalreizen via het informatieaanvraagformulier voor meer informatie over jouw taalreis.

Video

   

ESL Taalreizen

ESL Taalreizen

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt en ondersteunt ESL jou in het proces. Gratis!

Kies een cursus in meer dan 20 talen op vijf continenten! ESL biedt cursussen aan variërend tussen "gewoon" Engels en iets meer exotisch zoals Portugees of Japans. In ESL's aanbod zit altijd een cursus die bij je past!

Het studeren van een taal in het land waar de taal daadwerkelijk gesproken wordt is onbetwist de meest effectieve manier om het te leren. Daarnaast kan ESL een op maat gemaakte cursus aanbieden die het beste bij jou past. Op die manier haal je met ESL altijd jouw doel! Wil je meer weten?

Een aantal voordelen van ESL Taalreizen op een rij

 • Meer dan 20 jaar ervaring in taalreizen;
 • Vijf jaar op rij verkozen tot "Star Language Travel Agency" van het jaar!
 • ESL biedt cursussen aan in meer dan 20 talen, in meer dan 50 landen, op meer dan 300 locaties!
 • Taalcursussen voor alle leeftijden en wensen (kinderen, tieners, volwassenen, professionals, 50+, etc.);
 • Op maat gemaakte cursussen het hele jaar rond;
 • Flexibele cursusduur, variërend van 1 week tot 1 jaar;
 • Voorbereidende examencursus (Cambridge, TOEFL, IELTS, BULATS. etc.);
 • Gratis en persoonlijk advies;
 • Garantie op de originele en laagste prijzen van de scholen;
 • Speciale aanbiedingen het hele jaar rond;
 • Ondersteunt het hele proces van begin tot eind.

Profiteer nu van onze vroegboekkorting! Bespaar tot wel 200 euro door de kortingscode EARLY BIRD te vermelden op jouw inschrijfformulier of door contact op te nemen met één van onze language travel consultants. Meer informatie staat vermeld op onze ESL – Taalreizen website.

Toon alle opleidingen van ESL Taalreizen

Informatieaanvraag - Vrijblijvend

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Taalreis Duits in Hamburg en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens ESL Taalreizen

ESL Taalreizen

Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

 Bekijk telefoonnummer
www.esl-taalreizen.com


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Taalreis Duits in Hamburg? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's