Taalreizen

Taalreis Engels in Boston

ESL Taalreizen, In Boston
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ga op een taalreis naar Boston en leer Engels!

Een tijdje in Boston wonen. Ter plekke perfect Engels leren spreken, schrijven en lezen. Ondertussen allerlei nieuwe vrienden maken en de tijd van je leven hebben. Word je enthousiast en nieuwsgierig? Laat je dan uitgebreid informeren over een taalreis Engels in Boston.

Maak dit jaar nog de reis van je leven, geef je op voor een taalreis Engels in Boston!

Aan de noordelijke westkust van de Verenigde Staten ligt Boston. De hoofdstad van de staat Massachusetts staat bekend als een van de oudste steden van Amerika. In 1630 werd de stad gesticht door Engelse kolonisten. Vandaag de dag is Boston een rijke en welvarende stad waar onderwijs groot aanzien heeft. Er zijn meer dan 100 uitstekende universiteiten en colleges in en rond de stad. Een paar bekende zijn de Harvard Universiteit, Boston University, Boston Conservatorium, Boston College, Emmerson College en het Massachusetts Institute of Technology. Stel je voor dat jij binnenkort een taalreis Engels in Boston doet. Die kans moet je toch pakken? Boston is een heel compacte stad met een uitgebreid en modern netwerk van metro's, trams, veerboten, bussen en treinen. Jouw mobiliteit in Boston tijdens de taalreis is dus gegarandeerd. Tijdens je taalreis Engels in Boston kun je veel uitjes plannen. Bijvoorbeeld naar het Fenway Park, dat is het honkbalstadion van de beroemde Boston Red Sox. Een wandeling door de Boston Public Garden -het oudste stadspark in Amerika- is een aanrader. En er zijn talloze theaters, bioscopen en gezellige kroegen. Wist je dat veel grootheden uit de popmuziek hun wortels in deze stad hebben liggen. Onder andere Aerosmith, Donna Summer, New Kids on the Block en the Pixies. En ook de wereldberoemde dichter en schrijver Edgar Allan Poe is een Bostonian.

Engels leren in Boston, laat je snel informeren over alle ins en outs van de taalreis!

Je kunt via Studentum.nl, middels het informatieformulier, informatie aanvragen als jij interesse hebt in een taalreis Engels in Boston. De mensen van de organisatie van de taalreizen, ESL Taalreizen, zullen dan snel contact met je zoeken. Je kunt hen al je vragen stellen over de taalreis en jullie kunnen samen de mogelijkheden doornemen. Het grote voordeel van een taalreis Engels in Boston is dat die helemaal aan jouw persoonlijke wensen kan worden aangepast. Jij kan bepalen hoe lang je verblijf in Boston duurt en ook hoe vaak per dag en per week je les wilt hebben. ESL Taalreizen heeft inmiddels al meer dan 15 jaar ervaringen met taalreizen in landen over de hele wereld, dus je kunt rekenen op professionaliteit en heel veel expertise!

Aankomende startdata

1 course available

Doorlopend

  • Default Event Type
  • Boston
  • Engels

Diploma

Krijg ik een diploma?

Aan het eind van de taalreis Engels in Boston krijg je een certificaat overhandigd. Dit is een officieel document en dus een goede aanvulling op je CV!

Toelatingseisen

Zijn er strenge toelatingseisen of kan iedereen meedoen?

Ben jij op dit moment 16 jaar of ouder? Dan kun je meedoen! En het maakt niet uit hoe goed of slecht je Engels is. De taalreis Engels in Boston is bedoeld voor iedereen die Engels wil leren of zijn of haar Engels wil perfectioneren. Heb je nog niet veel ervaring met de Engelse taal? Dan kan het zinvol zijn om voor je aan je taalreis begint in Nederland alvast een voorbereidende cursus te doen.

ESL Taalreizen
Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt...

Lees meer over ESL Taalreizen