Taalreis Engels in Kaapstad

ESL Taalreizen
Samenvatting
Kaapstad
Variërend
   
Taalreizen
Engels
Voltijd/Deeltijd
Doorlopend

Over deze opleiding

Ga op een taalreis naar Kaapstad en leer Engels!

Wil je heel graag een taalreis Engels volgen, maar dan niet naar een van die voor de hand liggende plaatsen om dat te gaan doen? Kom naar Kaapstad en ontdek hier hoe mooi Zuid-Afrika is en wat het land je allemaal te bieden heeft. Niet alleen op het gebied van natuur is Afrika prachtig, maar ook de bevolking zal je versteld doen staan.

Waarom een taalreis Engels naar Kaapstad?

Kies je voor een taalreis Engels naar Kaapstad, dan weet je zeker dat je een heleboel ervaring op zult gaan doen die je ergens anders nooit zult krijgen. Waar anders combineer je surfen en aan het strand liggen, met een safari en een bezoek aan een kunstgalerie? Het is allemaal mogelijk in Kaapstad. Bijkomend voordeel voor je is dat Kaapstad een hele goedkope stad is, zodat je er met volle teugen zult kunnen genieten.

Wat heeft ESL mij te bieden?

Of je nu al een aardig mondje Engels kunt spreken, of er helemaal niks van bakt, dat doet er niet toe. ESL biedt al jarenlang voor ieder niveau de perfecte taalreis aan. Dus een beginner kan er terecht voor een introductiecursus Engels, maar ben je op zoek naar een verdieping van je kennis terwijl die al een stuk verder ligt? Ook dan kun je bij ESL terecht voor een taalreis.

Diploma

Krijg ik ook een diploma na mijn taalreis?

Doordat ESL alleen maar samenwerkt met scholen die van een hoge kwaliteit zijn, is het mogelijk om deel te nemen aan een examen dat wereldwijd erkend is. Hiervan zul je, nadat je daar met goed gevolg aan hebt deelgenomen, een certificaat van krijgen. Dus op die manier heb je ook nadat je terug bent uit Kaapstad een prachtige herinnering.

Toelatingseisen

Wat zijn de toelatingseisen?

ESL biedt aan iedereen de mogelijkheid om deel te nemen aan een taalreis Engels naar Kaapstad. De motivatie van jou zal mede gaan bepalen, hoe snel en hoeveel je van de taalreis op zult steken. Spreek je de hele dag alleen maar Engels, dan zul je de taal super snel onder de knie hebben.

ESL Taalreizen

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt...


Lees meer over ESL Taalreizen

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Taalreis Engels in Kaapstad en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens ESL Taalreizen

ESL Taalreizen

Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

 Bekijk telefoonnummer
www.esl-taalreizen.com


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Taalreis Engels in Kaapstad? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's