Taalreizen

Taalreis Engels in Liverpool

ESL Taalreizen, In Liverpool
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ga op een taalreis naar Liverpool en leer Engels!

Maak een geweldige reis en leer een leuke taal

Als je van reizen houdt en je wilt op een aangename manier een taal leren, dan is een taalreis van ESL een erg goed idee! Je leert een taal het snelste wanneer je tijd doorbrengt in het land waar deze taal gesproken wordt. Kies nu voor een leuke taalreis Engels in Liverpool die wordt georganiseerd door ESL taalreizen. ESL heeft ruim 15 jaar ervaring met het organiseren van betaalbare en professionele taalreizen waarbij je snel en op een leuke manier een taal onder de knie krijgt én het land leert kennen!

Engels leren in het bruisende Liverpool!

Liverpool is een tot de verbeelding sprekende stad in het noordwesten van Engeland waar je het Engels prima kunt leren beheersen. Je bevindt je met een taalreis naar Liverpool absoluut in een inspirerende omgeving! De stad geniet natuurlijk veel bekendheid door de wereldberoemde voetbalclub Liverpool FC. En doordat de Beatles uit Liverpool afkomstig waren, geldt de stad als belangrijke bakermat voor de Europese popmuziek. Tijdens jouw taalreis Engels kun je in de stad genieten van veel leuke uitgaansgelegenheden als gezellige pubs, bioscopen en theaters. Ook zijn er veel aantrekkelijke bezienswaardigheden. Denk hierbij onder andere maar eens aan de fraaie kathedraal, het vermaarde stadion van de voetbalclub, het prachtige Port of Liverpool Building en het fameuze Albert Dock. Door op deze bijzondere plaatsen in gesprek te raken met de bewoners van de stad leer jij, sneller dan je voor mogelijk houdt, uitstekend Engels spreken tijdens een bijzondere taalreis!

De taalschool van ESL voor een onvergetelijke taalreis!

Een taalreis Engels naar Liverpool van ESL, staat voor een onvergetelijke en bijzonder leerzame ervaring op alle fronten. Je krijgt met deze taalreis de mogelijkheid om een fantastische stad te bezoeken en te verkennen terwijl je tegelijkertijd goed Engels leert van professionele docenten die de taal perfect spreken en schrijven. Onze taalschool Engels in Liverpool staat zeer goed aangeschreven, en de verblijfsaccommodaties op diverse plaatsen in de stad zijn keurig verzorgd. ESL organiseert veel verschillende taalreizen voor 20 populaire talen. Het Engels neemt hierbij als belangrijke taal binnen de Europese Gemeenschap een vooraanstaande plaats in. De taalreis naar Liverpool is er voor iedereen en op alle niveaus. ESL stemt de cursus Engels af op jouw persoonlijke wensen zodat je het Engels leert op een manier die voor jou relevant is. Dit kan zowel basis Engels zijn, als Engels voor gevorderden. Deze leuke taalreis kan tevens dienen als zakelijke taalopleiding, of ter voorbereiding op een examen of een universitaire studie!

Aankomende startdata

1 course available

Doorlopend

  • Default Event Type
  • Liverpool
  • Engels

Diploma

Je diploma na de taalreis

Aan het einde van de taalreis Engels in Liverpool krijg je van ESL een certificaat waarop te lezen staat dat je de cursus succesvol doorlopen hebt. Stuur vandaag nog de informatieaanvraag in, dan zorgen wij dat je snel en uitgebreid op de hoogte bent van alle mogelijkheden, de locaties en onze betaalbare prijzen!

Toelatingseisen

Toelatingseisen voor de taalreis naar Liverpool

De taalreis naar Liverpool kent geen specifieke toelatingseisen en is er voor alle leeftijden. We laten je van tevoren wel een test maken om je niveau te bepalen zodat we speciaal voor jou een op maat gemaakte cursus kunnen aanbieden waarin je exact jouw doelen kunt behalen!

ESL Taalreizen
Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt...

Lees meer over ESL Taalreizen