Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Taalreis Engels in Liverpool

ESL Taalreizen
Samenvatting
Liverpool
Variërend
   
Taalreizen
Engels
Voltijd/Deeltijd
Doorlopend

Taalreis Engels in Liverpool

Ga op een taalreis naar Liverpool en leer Engels!

Maak een geweldige reis en leer een leuke taal

Als je van reizen houdt en je wilt op een aangename manier een taal leren, dan is een taalreis van ESL een erg goed idee! Je leert een taal het snelste wanneer je tijd doorbrengt in het land waar deze taal gesproken wordt. Kies nu voor een leuke taalreis Engels in Liverpool die wordt georganiseerd door ESL taalreizen. ESL heeft ruim 15 jaar ervaring met het organiseren van betaalbare en professionele taalreizen waarbij je snel en op een leuke manier een taal onder de knie krijgt én het land leert kennen!

Engels leren in het bruisende Liverpool!

Liverpool is een tot de verbeelding sprekende stad in het noordwesten van Engeland waar je het Engels prima kunt leren beheersen. Je bevindt je met een taalreis naar Liverpool absoluut in een inspirerende omgeving! De stad geniet natuurlijk veel bekendheid door de wereldberoemde voetbalclub Liverpool FC. En doordat de Beatles uit Liverpool afkomstig waren, geldt de stad als belangrijke bakermat voor de Europese popmuziek. Tijdens jouw taalreis Engels kun je in de stad genieten van veel leuke uitgaansgelegenheden als gezellige pubs, bioscopen en theaters. Ook zijn er veel aantrekkelijke bezienswaardigheden. Denk hierbij onder andere maar eens aan de fraaie kathedraal, het vermaarde stadion van de voetbalclub, het prachtige Port of Liverpool Building en het fameuze Albert Dock. Door op deze bijzondere plaatsen in gesprek te raken met de bewoners van de stad leer jij, sneller dan je voor mogelijk houdt, uitstekend Engels spreken tijdens een bijzondere taalreis!

De taalschool van ESL voor een onvergetelijke taalreis!

Een taalreis Engels naar Liverpool van ESL, staat voor een onvergetelijke en bijzonder leerzame ervaring op alle fronten. Je krijgt met deze taalreis de mogelijkheid om een fantastische stad te bezoeken en te verkennen terwijl je tegelijkertijd goed Engels leert van professionele docenten die de taal perfect spreken en schrijven. Onze taalschool Engels in Liverpool staat zeer goed aangeschreven, en de verblijfsaccommodaties op diverse plaatsen in de stad zijn keurig verzorgd. ESL organiseert veel verschillende taalreizen voor 20 populaire talen. Het Engels neemt hierbij als belangrijke taal binnen de Europese Gemeenschap een vooraanstaande plaats in. De taalreis naar Liverpool is er voor iedereen en op alle niveaus. ESL stemt de cursus Engels af op jouw persoonlijke wensen zodat je het Engels leert op een manier die voor jou relevant is. Dit kan zowel basis Engels zijn, als Engels voor gevorderden. Deze leuke taalreis kan tevens dienen als zakelijke taalopleiding, of ter voorbereiding op een examen of een universitaire studie!

Toelatingseisen

Toelatingseisen voor de taalreis naar Liverpool

De taalreis naar Liverpool kent geen specifieke toelatingseisen en is er voor alle leeftijden. We laten je van tevoren wel een test maken om je niveau te bepalen zodat we speciaal voor jou een op maat gemaakte cursus kunnen aanbieden waarin je exact jouw doelen kunt behalen!

Diploma

Je diploma na de taalreis

Aan het einde van de taalreis Engels in Liverpool krijg je van ESL een certificaat waarop te lezen staat dat je de cursus succesvol doorlopen hebt. Stuur vandaag nog de informatieaanvraag in, dan zorgen wij dat je snel en uitgebreid op de hoogte bent van alle mogelijkheden, de locaties en onze betaalbare prijzen!

Kies een taalreis die past bij jouw interesse!

ESL Taalreizen heeft voor ieder wat wils. Of jij nu interesse hebt in een taalcursus voor kinderen of tieners, taalscholen voor volwassenen, een gap year of een zakelijke cursus. Zet nu de eerste stap in de wereld van talen en lees meer over een van de onderstaande programma's of neem contact op met ESL Taalreizen via het informatieaanvraagformulier voor meer informatie over jouw taalreis.

Video

   

ESL Taalreizen

ESL Taalreizen

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt en ondersteunt ESL jou in het proces. Gratis!

Kies een cursus in meer dan 20 talen op vijf continenten! ESL biedt cursussen aan variërend tussen "gewoon" Engels en iets meer exotisch zoals Portugees of Japans. In ESL's aanbod zit altijd een cursus die bij je past!

Het studeren van een taal in het land waar de taal daadwerkelijk gesproken wordt is onbetwist de meest effectieve manier om het te leren. Daarnaast kan ESL een op maat gemaakte cursus aanbieden die het beste bij jou past. Op die manier haal je met ESL altijd jouw doel! Wil je meer weten?

Een aantal voordelen van ESL Taalreizen op een rij

 • Meer dan 20 jaar ervaring in taalreizen;
 • Vijf jaar op rij verkozen tot "Star Language Travel Agency" van het jaar!
 • ESL biedt cursussen aan in meer dan 20 talen, in meer dan 50 landen, op meer dan 300 locaties!
 • Taalcursussen voor alle leeftijden en wensen (kinderen, tieners, volwassenen, professionals, 50+, etc.);
 • Op maat gemaakte cursussen het hele jaar rond;
 • Flexibele cursusduur, variërend van 1 week tot 1 jaar;
 • Voorbereidende examencursus (Cambridge, TOEFL, IELTS, BULATS. etc.);
 • Gratis en persoonlijk advies;
 • Garantie op de originele en laagste prijzen van de scholen;
 • Speciale aanbiedingen het hele jaar rond;
 • Ondersteunt het hele proces van begin tot eind.

Profiteer nu van onze vroegboekkorting! Bespaar tot wel 200 euro door de kortingscode EARLY BIRD te vermelden op jouw inschrijfformulier of door contact op te nemen met één van onze language travel consultants. Meer informatie staat vermeld op onze ESL – Taalreizen website.

Toon alle opleidingen van ESL Taalreizen

Informatieaanvraag - Vrijblijvend

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Taalreis Engels in Liverpool en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens ESL Taalreizen

ESL Taalreizen

Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

 Bekijk telefoonnummer
www.esl-taalreizen.com


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Taalreis Engels in Liverpool? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's