Taalreizen

Taalreis Engels in Los Angeles

ESL Taalreizen, In Los Angeles
Tijdsduur
Variërend
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Tijdsduur
Variërend
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ga op een taalreis naar Los Angeles en leer Engels!

Engels leren in Los Angeles

Een van de leukste plaatsen om Engels te gaan leren in Amerika is Los Angeles. Deze op één na grootste stad van Amerika roept denk ik ook bij jou meteen beelden op van wuivende palmen, zon zee en strand, maar dat is natuurlijk maar een heel klein gedeelte van wat er allemaal te ontdekken valt in deze prachtige stad.Ervaar nu zelf hoe spannend het is om je helemaal over te geven aan 'the American way of life', en creëer hiermee voor jezelf een herinnering die je nooit meer zult vergeten!

Wat heeft Los Angeles mij te bieden, wat is er allemaal te doen?

Vergis je niet, Los Angeles heeft zo veel meer te bieden dan alleen maar de dingen die iedereen meteen op kan noemen: lekker lui aan het strand liggen, surfen, of over de boulevard slenteren. Je kunt er zeker van zijn dat je tijdens je taalreis genoeg dingen te doen zult hebben, sterker nog, je zult ogen en oren tekort komen! Oefen je Engels in de vele uitgaansgelegenheden of winkeltjes die er te vinden zijn, of breng een bezoekje aan een echte filmset. Voor de echte snelheid fans zijn er ook meerdere attractieparken te vinden waar je in de spectaculairste achtbanen kunt stappen. Natuurlijk zijn er in Los Angeles ook een heleboel musea te vinden, waarvan je bij een aantal gewoon gratis naar binnen kunt lopen.

Waarom zou ik moeten kiezen voor een taalreis Engels naar Los Angeles van ESL?

Wat ook jouw persoonlijke doel is om een taalreis Engels naar Los Angeles te kiezen, met ESL kun je er zeker van zijn dat je kiest voor hoge kwaliteit. ESL is niet voor niets in 2014, voor de 3e keer gekozen als beste agentschap uit West-Europa, op het gebied van taalreizen. Door jarenlange ervaring, werkt ESL alleen maar samen met heel hoog aangeschreven scholen en instanties. Het maakt daarbij niet uit of het om een kennismakingscursus Engels gaat van 2 weken, of een zakelijke taalreis waarbij je een heel jaar bezig bent met jezelf te verbeteren op het gebied van de Engelse taal. Bij ESL is er voor iedereen, die taalreis te vinden, die perfect bij jouw situatie en wensen aansluit. Je hoeft niet bang te zijn dat je er helemaal alleen voor staat, ESL helpt je vanaf het moment dat je besloten hebt dat je een taalreis wilt gaan maken, tot het moment dat je op het vliegtuig naar Los Angeles stapt. Op die manier ben je er zeker van dat niets je in de weg zal staan, om van deze taalreis,en je verblijf in Los Angeles de reis van je leven te gaan maken!

Diploma

Krijg ik ook een diploma na afloop van mijn taalreis naar Los Angeles?

Na het volgen van de door jou gekozen cursus Engels in Los Angeles, zul je in staat zijn om deel te nemen aan een wereldwijd erkend examen. Je zult hiervan uiteraard ook een certificaat ontvangen nadat je hieraan met succes hebt deelgenomen. Zo kun je aan iedereen laten zien dat je je taalreis Engels met succes hebt afgerond.

Toelatingseisen

Wat zijn de toelatingseisen voor een taalreis Engels in Los Angeles?

In principe is het zo dat er geen specifieke toelatingseisen zijn om je in te kunnen schrijven voor een taalreis Engels. Bij ESL vind je ook een taalreis Engels, zelfs als je nog nooit in aanraking geweest bent met de taal. De snelheid waarmee je de taal op zult pikken, hangt voor een groot gedeelte af van hoe gemotiveerd je zelf bent om de taal te leren. Dus spreek je veel met mensen uit Los Angeles tijdens je taalreis, dan zul je het Engels een stuk sneller oppikken dan iemand die dat veel minder doet.

ESL Taalreizen
Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt...

Lees meer over ESL Taalreizen