Taalreizen

Taalreis Engels in New York

ESL Taalreizen, In New York
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ga op taalreis naar New York en leer Engels!

New York is misschien wel een van de indrukwekkendste steden ter wereld. De hoge gebouwen, de flitsende lichtreclames: overal waar je kijkt valt wat te beleven. New York geeft je energie. En deze energie kun je mooi gebruiken om Engels te leren. Bij ESL kun je je inschrijven voor een taalreis naar deze bruisende stad. En alle kennis die je opdoet, breng je meteen in de praktijk. Zo wordt Engels leren pas echt leuk!

Raak geïnspireerd door de Big Apple

New York wordt door haar bewoners liefkozend de Big Apple genoemd. En die naam zegt eigenlijk alles al. Want alles is groter dan groot in deze metropool. Tijdens je taalreis Engels begeef je je tussen de 8,5 miljoen inwoners van de stad. Overal waar je komt, zie je een mengelmoes van culturen. Deze mix heeft geleid tot een gevarieerde stad waar alles kan en mag. Een taalreis naar New York is een perfecte mogelijkheid om dat zelf eens te ontdekken. Bezoek na je lesdag een show op Broadway, geniet van het uitzicht vanaf het Vrijheidsbeeld of ga cultuur snuiven in een van de vele musea. Door alles wat je tijdens de taalreis in New York kunt zien en doen, raak je nog meer geïnspireerd om je de volgende dag weer op het Engels te storten.

Een keur van talenscholen in New York

New York is populair bij taalstudenten van over de hele wereld. Het is dan ook niet vreemd dat je heel wat keuze hebt als je op zoek gaat naar een taalreis Engels. Bij ESL taalreizen kun je kiezen tussen 5 verschillende talenscholen in de stad. Elke school heeft weer zo zijn eigen charme. Het is dus maar net waar jij je thuis voelt. Alle gebouwen zijn gevestigd in het centrum, zodat je er altijd gemakkelijk uit kunt lopen als je gezellig wat wilt gaan drinken of shoppen. Tijdens een taalreis naar New York profiteer je gegarandeerd van het beste onderwijs. De docenten leggen je de grammatica van het Engels uit en helpen je om je woordenschat te verbeteren waardoor je de taal beter leert spreken. En natuurlijk oefen je het Engels volop met je medestudenten. Met een taalreis naar New York heb je de tijd van je leven.

Aankomende startdata

1 course available

Doorlopend

  • Default Event Type
  • New York
  • Engels

Toelatingseisen

Past een taalreis naar New York bij jou?

Engels is een wereldtaal waar je niet meer zonder kunt. Het is dan ook altijd een goede investering om je in te schrijven voor een taalreis naar New York. Al vanaf 16 jaar kun je terecht bij de diverse talenscholen in de stad. Daarbij maakt het niet uit of je een beginner bent of al heel wat van het Engels weet. ESL Taalreizen is er voor ieder niveau. Omdat je het Engels overal om je heen hoort, maak je al snel vorderingen. Een gesprek aanknopen met een local is al snel geen probleem meer. Zie jij deze taalreis wel zitten? Vraag dan nu gratis de informatiebrochure aan!

ESL Taalreizen
Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt...

Lees meer over ESL Taalreizen