Taalreizen
5,0 (1 Reviews)

Taalreis Engels in Oxford

ESL Taalreizen, In Oxford
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ga op taalreis naar Oxford en leer Engels!

Het prestigieuze Oxford heeft een naam hoog te houden. In deze stad is een van de oudste en beroemdste universiteiten van het Verenigd Koninkrijk gevestigd. Alleen de beste studenten van over de hele wereld worden toegelaten om hier te mogen studeren. Met de taalreis Engels maak jij ook even deel uit van het bruisende studentenleven in Oxford. Dus heb jij altijd al Engels willen leren? Of wil je jouw taalvaardigheid nog verder verbeteren? Schrijf je dan in voor een taalreis bij ESL. Zo leer je snel alle facetten van het Engels!

Ontdek het chique Oxford

Als je door Oxford loopt, kun je je vergapen aan de vele oude collegegebouwen die de stad rijk is. Hier worden wetenschappers en onderzoekers opgeleid die in de toekomst misschien wel baanbrekende ontdekkingen doen. Maar tijdens je taalreis Engels in Oxford ontdek je veel meer van de stad. Slenter eens langs de kleine kunstgalerijen of kom helemaal tot rust tijdens je bezoek aan een openluchtconcert. De ESL taalreis Engels geeft je ook de mogelijkheid om het echte studentenleven te ontdekken. In de gezellige pubs maak je kennis met de locale studenten en voel jij je even één van hen.

Schrijf je in voor een taalreis in Oxford

Engels leren in Oxford, wie wil dat nu niet? Daarom heb je bij ESL Taalreizen keuze uit twee talenscholen waar jij een korte of lange cursus kunt volgen. Talenschool BSC bevindt zich in het hart van de stad en is omgeven door winkels, restaurants en cafés. Met een taalreis van ESL mag je in deze sfeervolle buurt de Engelse taal bestuderen. Het gebouw is van alle gemakken voorzien, zodat je een bibliotheek, computerlokaal en aparte studieruimte tot je beschikking hebt. Zo heb je tijdens de taalreis voldoende mogelijkheden om samen met je medestudenten je Engels te oefenen. In hetzelfde gedeelte van Oxford ligt ook de talenschool Kings College. Deze school is het officiële IELTS testcentrum voor de regio waardoor je les krijgt van erkende examinatoren. Naast de gewone taallessen biedt Kings College ook een uitgebreid sociaal programma aan. Je kunt salsa lessen volgen, een lezing bijwonen of deelnemen aan diverse sporten. Op deze manier wordt je taalreis naar Oxford nog gevarieerder!

Een taalreis Engels voor ieder niveau

Engels is een van de meest gesproken talen ter wereld. Het is dan ook erg handig om de taal goed onder de knie te hebben. Bij de taalreis naar Oxford bepaal je zelf welke cursus je wilt volgen. Wordt dit jouw eerste kennismaking met de taal dan kies je voor een beginnerscursus. Weet je al het een en ander maar wil je jouw taalvaardigheid gewoon uitbreiden, dan stroom je gewoon in op een hoger niveau. Daarbij kun je zelfs voor een intensieve of zakelijke cursus kiezen. Door al deze opties stel je eenvoudig de taalreis Engels samen die bij jou past. Heb jij zin gekregen om je onder te dompelen in het studentenleven van Oxford?

Aankomende startdata

1 course available

Doorlopend

  • Default Event Type
  • Oxford
  • Engels

Beoordelingen van studenten

Gemiddelde score 5

Gebaseerd op 1 reviews
Schrijf een beoordeling!
5/5
Maryse Eindhoven
01 sep 2016
ESL is een erg vriendelijk en professioneel bedrijf

ESL is een erg vriendelijk en professioneel bedrijf. Ze nemen de tijd je te helpen en proberen je antwoorden zo goed mogelijke te beantwoorden. Via ESL heb ik mijn talenreis naa...

Toon meer
ESL Taalreizen
Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt...

Lees meer over ESL Taalreizen