Taalreizen

Taalreis Engels in San Francisco

ESL Taalreizen, In San Francisco
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ga op een taalreis naar San Francisco en leer Engels!

Waar je ook woont, wat voor werk je ook doet of gaat doen, met een goede beheersing van de Engelse taal kom je een stuk verder! Wat vind jij van het idee om jouw Engels te verbeteren in San Francisco? Word je al enthousiast? Vraag dan op www.studentum.nl informatie aan.

Leer nog beter Engels verstaan, spreken, lezen en schrijven tijdens een taalreis in San Francisco

San Francisco, wie kent de stad niet uit films en van tv? Wat een geweldig idee om daar een tijdje te verblijven en Engels te leren. Dat is de kern van een taalreis Engels in San Francisco. San Francisco heeft ruim 800.000 inwoners. Het is qua toerisme één van de meest populaire steden ter wereld. En dat is niet voor niets. Denk maar aan bezienswaardigheden als de Golden Gate Bridge, de beroemde kabeltram en Alcatraz. San Francisco ligt aan de Grote Oceaan en die ligging zorgt voor een aangenaam klimaat met relatief warme winters en koele zomers. Tijdens jouw taalreis Engels in San Francisco kun je je prima van A naar B verplaatsen met bussen, trams en metro's. Op het gebied van musea heeft deze stad een naam hoog te houden. Toppers zijn het wetenschapsmuseum het Exploratorium, de Fine Arts Museums of San Francisco en het San Francisco Museum of Modern Art. San Francisco is vooral ook een stad die bestaat uit unieke wijken. Als je een dagje gaat shoppen tijdens je taalreis Engels in San Francisco is Union Square the place to be! Je vindt er eindeloos veel grote en kleine winkels waar je kleding, schoenen, apparatuur en souvenirs kunt kopen. Castro staat bekend als het hart van de homogemeenschap in deze stad. Hier kun je terecht voor theaters en gezellige cafés met regelmatig live optredens. En in Chinatown zitten een aantal van 's werelds beste Chinese restaurants.

Engels leren in een wereldstad? Vraag snel informatie aan!

Hoe lang jouw taalreis Engels in San Francisco duurt, bepaal je helemaal zelf! Net als het aantal uren les dat je krijgt per dag en per week. Oftewel jij kunt je taalreis Engels in San Francisco net zo indelen als je zelf wilt. Wil je weten hoe een en ander werkt en wat voor jou de mogelijkheden zijn? Vul dan het informatieaanvraagformulier in. Organisator ESL Taalreizen neemt contact met je op en beantwoordt al je vragen. En ook tijdens de hele periode van de taalreis Engels in San Francisco zijn de medewerkers van ESL Taareizen er om je zo nodig te ondersteunen.

Aankomende startdata

1 course available

Doorlopend

  • Default Event Type
  • San Francisco
  • Engels

Diploma

Krijg ik een diploma na de taalreis?

Ja! Je krijgt na de taalreis een officieel certificaat waarop staat dat jij succesvol de taalreis Engels in San Francisco hebt afgerond. Zet dit op je CV en je zult zien dat toekomstige werkgevers er van onder de indruk zullen zijn!

Toelatingseisen

Hoe weet ik of ik mee kan doen aan de taalreis Engels in San Francisco?

Iedereen ouder dan 16 kan meedoen! Het niveau van jouw Engels maakt niet uit. Voor iedere deelnemer wordt een passend lessenpakket samengesteld.

ESL Taalreizen
Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt...

Lees meer over ESL Taalreizen