Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Taalreis Engels in St. Julians

ESL Taalreizen
Samenvatting
St. Julian's
Variërend
   
Taalreizen
Engels
Doorlopend

Taalreis Engels in St. Julians

Ga op taalreis naar St. Julians en leer Engels!

Engels leren op een warm en zonovergoten eiland in de Middellandse Zee? Dat kun jij doen door je in te schrijven voor een taalreis Engels in St. Julians. ESL Taalreizen is hét adres waar je moet zijn als je een taalreis Engels wilt gaan doen. Laat je vandaag nog informeren!

Taalreis Engels in St. Julians: pak deze unieke kans!

Aan de oostkust op het eiland Malta ligt St. Julians. Malta heeft twee officiële talen: Maltees en Engels. St. Julians is dus een perfecte plek om door middel van een taalreis je Engels op te vijzelen! Malta is een republiek en bestaat uit het hoofdeiland Malta en wat kleinere eilanden waaronder Gozo en Comino. St. Julians heeft een modern en levendig uitgaanscentrum. De bewoners noemen het Paceville en daar vind je volop clubs, terrassen en restaurants. Als jij kiest voor een taalreis Engels in St. Julians kies je voor een zonnige taalreis! Het klimaat van Malta is een zogenoemd mediterraan klimaat. Dat betekent dat de zomers lang en droog zijn. Van april tot en met oktober kun je rekenen op gemiddelde temperaturen rond de 26°C. De winters zijn kort en erg zacht. Het is bijvoorbeeld in december nog steeds een graad of 12. Leren is leuker en gaat gemakkelijker in een leuke omgeving toch? Daarom is een taalreis Engels in St. Julians zo'n top idee!

Voor iedereen een passende opleiding Engels in St. Julians

Het aanbod aan opleidingen is groot en er is veel variatie in de duur van de opleiding. Zo kun je kiezen voor een taalreis van een week tot een jaar. En natuurlijk is ook alles daar tussenin mogelijk. Ook wat betreft de intensiteit van de cursus heb jij inspraak. Ben jij in voor een stoomcursus? Of wil je tussendoor juist tijd over hebben om het eiland echt goed te leren kennen? Met ESL Taalreizen kun je alle kanten op! Via studentum.nl kun jij advies krijgen over de bij jou passende taalreis Engels in St. Julians. De snelste manier is om via het informatieaanvraagformulier contact op te nemen. ESL Taalreizen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op! Je wordt tijdens de hele taalreis, van inschrijving tot afronding van de opleiding, persoonlijk begeleid. Je kunt altijd terugvallen op de medewerkers van ESL Taalreizen als er vragen zijn of als je ondersteuning nodig hebt. De prijzen van de taalreizen zijn scherp. En er zijn regelmatig interessante aanbiedingen. Zie jij het wel voor je? Engels leren in de zon in St. Julians?

Toelatingseisen

Zijn er strenge toelatingseisen of kan iedereen meedoen?

Het maakt niet uit wat voor vooropleiding jij hebt. Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen aan een taalreis Engels in St. Julians. Je kunt ook van te voren een voorbereidende cursus doen. Dan begin je gegarandeerd zelfverzekerd en goed voorbereid aan je taalreis Engels in St. Julians.

Diploma

Krijg ik een diploma?

Op het moment dat jij de opleiding succesvol afrondt, krijg je een officieel erkend certificaat. En dat is een prima start voor een flitsende carrière!

Kies een taalreis die past bij jouw interesse!

ESL Taalreizen heeft voor ieder wat wils. Of jij nu interesse hebt in een taalcursus voor kinderen of tieners, taalscholen voor volwassenen, een gap year of een zakelijke cursus. Zet nu de eerste stap in de wereld van talen en lees meer over een van de onderstaande programma's of neem contact op met ESL Taalreizen via het informatieaanvraagformulier voor meer informatie over jouw taalreis.

Video

     

ESL Taalreizen

ESL Taalreizen

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt en ondersteunt ESL jou in het proces. Gratis!

Kies een cursus in meer dan 20 talen op vijf continenten! ESL biedt cursussen aan variërend tussen "gewoon" Engels en iets meer exotisch zoals Portugees of Japans. In ESL's aanbod zit altijd een cursus die bij je past!

Het studeren van een taal in het land waar de taal daadwerkelijk gesproken wordt is onbetwist de meest effectieve manier om het te leren. Daarnaast kan ESL een op maat gemaakte cursus aanbieden die het beste bij jou past. Op die manier haal je met ESL altijd jouw doel! Wil je meer weten?

Een aantal voordelen van ESL Taalreizen op een rij

 • Meer dan 20 jaar ervaring in taalreizen;
 • Vijf jaar op rij verkozen tot "Star Language Travel Agency" van het jaar!
 • ESL biedt cursussen aan in meer dan 20 talen, in meer dan 50 landen, op meer dan 300 locaties!
 • Taalcursussen voor alle leeftijden en wensen (kinderen, tieners, volwassenen, professionals, 50+, etc.);
 • Op maat gemaakte cursussen het hele jaar rond;
 • Flexibele cursusduur, variërend van 1 week tot 1 jaar;
 • Voorbereidende examencursus (Cambridge, TOEFL, IELTS, BULATS. etc.);
 • Gratis en persoonlijk advies;
 • Garantie op de originele en laagste prijzen van de scholen;
 • Speciale aanbiedingen het hele jaar rond;
 • Ondersteunt het hele proces van begin tot eind.

Profiteer nu van onze vroegboekkorting! Bespaar tot wel 200 euro door de kortingscode EARLY BIRD te vermelden op jouw inschrijfformulier of door contact op te nemen met één van onze language travel consultants. Meer informatie staat vermeld op onze ESL – Taalreizen website.

Toon alle opleidingen van ESL Taalreizen

Informatieaanvraag - Vrijblijvend

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Taalreis Engels in St. Julians en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens ESL Taalreizen

ESL Taalreizen

Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

 Bekijk telefoonnummer
www.esl-taalreizen.com


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Taalreis Engels in St. Julians? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's