Taalreizen

Taalreis Engels in St. Julians

ESL Taalreizen, In St. Julian's
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Engels
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Engels
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ga op taalreis naar St. Julians en leer Engels!

Engels leren op een warm en zonovergoten eiland in de Middellandse Zee? Dat kun jij doen door je in te schrijven voor een taalreis Engels in St. Julians. ESL Taalreizen is hét adres waar je moet zijn als je een taalreis Engels wilt gaan doen. Laat je vandaag nog informeren!

Taalreis Engels in St. Julians: pak deze unieke kans!

Aan de oostkust op het eiland Malta ligt St. Julians. Malta heeft twee officiële talen: Maltees en Engels. St. Julians is dus een perfecte plek om door middel van een taalreis je Engels op te vijzelen! Malta is een republiek en bestaat uit het hoofdeiland Malta en wat kleinere eilanden waaronder Gozo en Comino. St. Julians heeft een modern en levendig uitgaanscentrum. De bewoners noemen het Paceville en daar vind je volop clubs, terrassen en restaurants. Als jij kiest voor een taalreis Engels in St. Julians kies je voor een zonnige taalreis! Het klimaat van Malta is een zogenoemd mediterraan klimaat. Dat betekent dat de zomers lang en droog zijn. Van april tot en met oktober kun je rekenen op gemiddelde temperaturen rond de 26°C. De winters zijn kort en erg zacht. Het is bijvoorbeeld in december nog steeds een graad of 12. Leren is leuker en gaat gemakkelijker in een leuke omgeving toch? Daarom is een taalreis Engels in St. Julians zo'n top idee!

Voor iedereen een passende opleiding Engels in St. Julians

Het aanbod aan opleidingen is groot en er is veel variatie in de duur van de opleiding. Zo kun je kiezen voor een taalreis van een week tot een jaar. En natuurlijk is ook alles daar tussenin mogelijk. Ook wat betreft de intensiteit van de cursus heb jij inspraak. Ben jij in voor een stoomcursus? Of wil je tussendoor juist tijd over hebben om het eiland echt goed te leren kennen? Met ESL Taalreizen kun je alle kanten op! Via studentum.nl kun jij advies krijgen over de bij jou passende taalreis Engels in St. Julians. De snelste manier is om via het informatieaanvraagformulier contact op te nemen. ESL Taalreizen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op! Je wordt tijdens de hele taalreis, van inschrijving tot afronding van de opleiding, persoonlijk begeleid. Je kunt altijd terugvallen op de medewerkers van ESL Taalreizen als er vragen zijn of als je ondersteuning nodig hebt. De prijzen van de taalreizen zijn scherp. En er zijn regelmatig interessante aanbiedingen. Zie jij het wel voor je? Engels leren in de zon in St. Julians?

Aankomende startdata

1 course available

Doorlopend

  • Default Event Type
  • St. Julian's
  • Engels

Diploma

Krijg ik een diploma?

Op het moment dat jij de opleiding succesvol afrondt, krijg je een officieel erkend certificaat. En dat is een prima start voor een flitsende carrière!

Toelatingseisen

Zijn er strenge toelatingseisen of kan iedereen meedoen?

Het maakt niet uit wat voor vooropleiding jij hebt. Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen aan een taalreis Engels in St. Julians. Je kunt ook van te voren een voorbereidende cursus doen. Dan begin je gegarandeerd zelfverzekerd en goed voorbereid aan je taalreis Engels in St. Julians.

ESL Taalreizen
Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt...

Lees meer over ESL Taalreizen