Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Taalreis Engels in Sydney

ESL Taalreizen
Samenvatting
Sydney
Variërend
   
Taalreizen
Engels
Voltijd/Deeltijd
Doorlopend

Taalreis Engels in Sydney

Ga op taalreis naar Sydney met ESL Taalreizen

De Engelse taal onder de knie krijgen in Australië, spreekt dit idee jou aan? Als je interesse hebt, kun je vandaag nog informatie aanvragen over een taalreis Engels in Sydney. ESL Taalreizen neemt contact met je op en zal je alles vertellen wat je wilt weten!

Investeer in je toekomst, doe mee aan een taalreis Engels in Sydney

In Sydney wonen een kleine vijf miljoen mensen. De stad ligt aan de zuidoostelijke kust van Australië. Het is een wereldstad waar veel te zien, doen en beleven valt! Als jij besluit je in te schrijven voor een taalreis Engels in Sydney, heb je alle kans deze stad goed te leren kennen. Je kunt het Sydney Opera House en de Sydney Harbour Bridge met eigen ogen zien! Wist je dat Sydney de grootste natuurlijke haven ter wereld heeft? En ruim 70 stranden, waaronder de populaire Bronte Beach en Bondi Beach. Als het in Nederland zomer is, is het in Sydney winter en andersom. De zomertemperaturen liggen tussen de 22 en 30 graden. Juli is de koudste maand in Sydney, met overdag nog steeds gemiddeld 17 graden. Als je tijdens je taalreis Engels in Sydney behoefte hebt aan groen en rust, zijn er twee prachtige parken: de Royal Botanic Gardens en Hyde Park. En wil je het uitgaansleven van Sydney verkennen, dan mag je de wijken Kings Cross en Darling Harbour niet overslaan. Tussen je lessen Engels door heb je ook alle tijd om te shoppen, uit eten te gaan of een filmpje te pikken. Sydney is een bruisende stad!

Laat je snel informeren over alle mogelijkheden om Engels te leren tijdens een taalreis in Sydney!

ESL Taalreizen organiseert de taalreis Engels in Sydney. Zij bieden niet één opleiding, één reis of één niveau. Jij bepaalt zelf hoe lang je taalreis Engels in Sydney duurt en hoe intensief je lesrooster wordt. Wil je zo snel mogelijk Engels leren? Dat kan. Wil je genoeg tijd overhouden om andere dingen te doen? Dat kan ook. Vanaf het moment van inschrijving tot aan de laatst dag van de taalreis Engels in Sydney kun je rekenen op persoonlijke begeleiding. Medewerkers van ESL Taalreizen zijn er om onduidelijkheden weg te nemen, vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Als jij nu denkt "ik wil naar Sydney!" vraag dan informatie aan via het aanvraagformulier. Je krijgt zo snel mogelijk een bericht van ESL Taalreizen en de voorbereiding kan beginnen!

Toelatingseisen

Zijn er eisen om in aanmerking te komen voor een taalreis Engels in Sydney?

De enige voorwaarde die er is, is dat je 16 jaar of ouder bent. Je huidige niveau van de Engelse taal is dus niet van belang. Beginners komen in aanmerking. Maar ook als je Engels als examenvak hebt gehad, ben je meer dan welkom om je Engels te perfectioneren. ESL Taalreizen zal je precies vertellen wat er in jouw specifieke situatie allemaal mogelijk is.

Diploma

Zijn er eisen om in aanmerking te komen voor een taalreis Engels in Sydney?

De enige voorwaarde die er is, is dat je 16 jaar of ouder bent. Je huidige niveau van de Engelse taal is dus niet van belang. Beginners komen in aanmerking. Maar ook als je Engels als examenvak hebt gehad, ben je meer dan welkom om je Engels te perfectioneren. ESL Taalreizen zal je precies vertellen wat er in jouw specifieke situatie allemaal mogelijk is.

Kies een taalreis die past bij jouw interesse!

ESL Taalreizen heeft voor ieder wat wils. Of jij nu interesse hebt in een taalcursus voor kinderen of tieners, taalscholen voor volwassenen, een gap year of een zakelijke cursus. Zet nu de eerste stap in de wereld van talen en lees meer over een van de onderstaande programma's of neem contact op met ESL Taalreizen via het informatieaanvraagformulier voor meer informatie over jouw taalreis.

Video

     

ESL Taalreizen

ESL Taalreizen

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt en ondersteunt ESL jou in het proces. Gratis!

Kies een cursus in meer dan 20 talen op vijf continenten! ESL biedt cursussen aan variërend tussen "gewoon" Engels en iets meer exotisch zoals Portugees of Japans. In ESL's aanbod zit altijd een cursus die bij je past!

Het studeren van een taal in het land waar de taal daadwerkelijk gesproken wordt is onbetwist de meest effectieve manier om het te leren. Daarnaast kan ESL een op maat gemaakte cursus aanbieden die het beste bij jou past. Op die manier haal je met ESL altijd jouw doel! Wil je meer weten?

Een aantal voordelen van ESL Taalreizen op een rij

 • Meer dan 20 jaar ervaring in taalreizen;
 • Vijf jaar op rij verkozen tot "Star Language Travel Agency" van het jaar!
 • ESL biedt cursussen aan in meer dan 20 talen, in meer dan 50 landen, op meer dan 300 locaties!
 • Taalcursussen voor alle leeftijden en wensen (kinderen, tieners, volwassenen, professionals, 50+, etc.);
 • Op maat gemaakte cursussen het hele jaar rond;
 • Flexibele cursusduur, variërend van 1 week tot 1 jaar;
 • Voorbereidende examencursus (Cambridge, TOEFL, IELTS, BULATS. etc.);
 • Gratis en persoonlijk advies;
 • Garantie op de originele en laagste prijzen van de scholen;
 • Speciale aanbiedingen het hele jaar rond;
 • Ondersteunt het hele proces van begin tot eind.

Profiteer nu van onze vroegboekkorting! Bespaar tot wel 200 euro door de kortingscode EARLY BIRD te vermelden op jouw inschrijfformulier of door contact op te nemen met één van onze language travel consultants. Meer informatie staat vermeld op onze ESL – Taalreizen website.

Toon alle opleidingen van ESL Taalreizen

Informatieaanvraag - Vrijblijvend

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Taalreis Engels in Sydney en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens ESL Taalreizen

ESL Taalreizen

Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

 Bekijk telefoonnummer
www.esl-taalreizen.com


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Taalreis Engels in Sydney? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's