Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Taalreis Engels in Valletta

ESL Taalreizen
Samenvatting
Valletta
Variërend
   
Taalreizen
Engels
Voltijd/Deeltijd
Doorlopend

Taalreis Engels in Valletta

Ga op een taalreis naar Valletta en leer Engels!

Taalreis Engels in Valletta via ESL Taalreizen

Wanneer je van plan bent om een taalreis te boeken waardoor je beter Engels leert spreken en schrijven, denk je waarschijnlijk in eerste instantie niet aan een vakantie op een eiland in de Middellandse Zee. Als je je echter bedenkt dat het eiland Malta tot 1964 deel uitmaakte van Groot-Brittannië en dat het Engels er nog steeds een van de twee hoofdtalen is, valt de link een stuk gemakkelijker te leggen.In het oude stadscentrum Valletta, de hoofdstad van Malta, bevindt zich één taalschool waar Engels op verschillende niveaus wordt gegeven. Omdat organisator ESL Taalreizen zeer goede contacten met deze school onderhoudt, word je altijd in een groep geplaatst die erg goed aansluit op de kennis die je al van het Engels hebt.

Valletta in het kort

Zeker als je in de zomermaanden een taalreis Engels naar Valletta maakt, kun je buiten de lessen om volop genieten van een stralende zon. Aangezien de middagtemperatuur op kan lopen tot 40 graden, zal je echter ook regelmatig graag op zoek gaan naar verkoeling. Die vind je onder andere in de vele historische gebouwen die Valletta rijk is en bezichtigd kunnen worden. Om de opgedane kennis van het Engels tijdens je taalreis meteen goed in de praktijk te kunnen testen, is contact met de plaatselijke bevolking een must. Een goede manier om het Engels te oefenen, is door te gaan shoppen in het centrum van Valletta. De Republic Street is in dat geval de belangrijkste winkelstraat van de stad, maar ook de vele winkeltjes en restaurants langs het water van de haven zijn zeker de moeite van een bezoekje waard. Wil je tijdens je taalreis samen met je andere studiereisgenoten een avondje gaan stappen, dan kun je daarvoor terecht in de vele cafés die in het centrum te vinden zijn.

Klassikaal je Engels verbeteren

De taalschool in Valletta is voorzien van 12 verschillende klaslokalen waarin het Engels wordt onderwezen. Om ervoor te zorgen dat je tijdens je taalreis ook voldoende kunt ontspannen, beschikt de school tevens over een comfortabele studentenlounge, waar je bijvoorbeeld tv kunt kijken of een Engels krantje kunt lezen. Daarnaast is in het schoolgebouw ook WiFi aanwezig, zodat je het thuisfront via internet doorlopend op de hoogte kunt houden van je belevenissen tijdens de taalreis. De standaard lespakketten beslaan periodes van 8 of 12 weken, maar desgewenst wordt in samenspraak met ESL Taalreizen ook maatwerk geleverd bij deze school in Valletta. Hierdoor kun je je taalreis uiteen laten lopen van 1 tot 48 weken.

Toelatingseisen

Vooropleiding Taalreis Engels

Voor een taalreis naar Valletta is het wenselijk dat je in ieder geval over een basiskennis van het Engels beschikt. Het is weliswaar ook mogelijk om tijdens je taalreis een beginnerscursus Engels te volgen, maar dergelijke cursussen vinden alleen op specifieke aanvraag plaats in Valletta.

Diploma

Diplomering Taalreis Engels

Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad, wordt voor de zogenoemde Cambridge cursussen een FCA- of CAE-certificaat verstrekt. De reguliere lessen Engels in Valletta kennen echter geen officiële certificering.

Kies een taalreis die past bij jouw interesse!

ESL Taalreizen heeft voor ieder wat wils. Of jij nu interesse hebt in een taalcursus voor kinderen of tieners, taalscholen voor volwassenen, een gap year of een zakelijke cursus. Zet nu de eerste stap in de wereld van talen en lees meer over een van de onderstaande programma's of neem contact op met ESL Taalreizen via het informatieaanvraagformulier voor meer informatie over jouw taalreis.

Video

     

ESL Taalreizen

ESL Taalreizen

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt en ondersteunt ESL jou in het proces. Gratis!

Kies een cursus in meer dan 20 talen op vijf continenten! ESL biedt cursussen aan variërend tussen "gewoon" Engels en iets meer exotisch zoals Portugees of Japans. In ESL's aanbod zit altijd een cursus die bij je past!

Het studeren van een taal in het land waar de taal daadwerkelijk gesproken wordt is onbetwist de meest effectieve manier om het te leren. Daarnaast kan ESL een op maat gemaakte cursus aanbieden die het beste bij jou past. Op die manier haal je met ESL altijd jouw doel! Wil je meer weten?

Een aantal voordelen van ESL Taalreizen op een rij

 • Meer dan 20 jaar ervaring in taalreizen;
 • Vijf jaar op rij verkozen tot "Star Language Travel Agency" van het jaar!
 • ESL biedt cursussen aan in meer dan 20 talen, in meer dan 50 landen, op meer dan 300 locaties!
 • Taalcursussen voor alle leeftijden en wensen (kinderen, tieners, volwassenen, professionals, 50+, etc.);
 • Op maat gemaakte cursussen het hele jaar rond;
 • Flexibele cursusduur, variërend van 1 week tot 1 jaar;
 • Voorbereidende examencursus (Cambridge, TOEFL, IELTS, BULATS. etc.);
 • Gratis en persoonlijk advies;
 • Garantie op de originele en laagste prijzen van de scholen;
 • Speciale aanbiedingen het hele jaar rond;
 • Ondersteunt het hele proces van begin tot eind.

Profiteer nu van onze vroegboekkorting! Bespaar tot wel 200 euro door de kortingscode EARLY BIRD te vermelden op jouw inschrijfformulier of door contact op te nemen met één van onze language travel consultants. Meer informatie staat vermeld op onze ESL – Taalreizen website.

Toon alle opleidingen van ESL Taalreizen

Informatieaanvraag - Vrijblijvend

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Taalreis Engels in Valletta en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens ESL Taalreizen

ESL Taalreizen

Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

 Bekijk telefoonnummer
www.esl-taalreizen.com


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Taalreis Engels in Valletta? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's