Taalreizen

Taalreis Engels in Valletta

ESL Taalreizen, In Valletta
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Tijdsduur
Variërend
Next course start
Doorlopend zie de details
Taal
Engels
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ga op een taalreis naar Valletta en leer Engels!

Taalreis Engels in Valletta via ESL Taalreizen

Wanneer je van plan bent om een taalreis te boeken waardoor je beter Engels leert spreken en schrijven, denk je waarschijnlijk in eerste instantie niet aan een vakantie op een eiland in de Middellandse Zee. Als je je echter bedenkt dat het eiland Malta tot 1964 deel uitmaakte van Groot-Brittannië en dat het Engels er nog steeds een van de twee hoofdtalen is, valt de link een stuk gemakkelijker te leggen.In het oude stadscentrum Valletta, de hoofdstad van Malta, bevindt zich één taalschool waar Engels op verschillende niveaus wordt gegeven. Omdat organisator ESL Taalreizen zeer goede contacten met deze school onderhoudt, word je altijd in een groep geplaatst die erg goed aansluit op de kennis die je al van het Engels hebt.

Valletta in het kort

Zeker als je in de zomermaanden een taalreis Engels naar Valletta maakt, kun je buiten de lessen om volop genieten van een stralende zon. Aangezien de middagtemperatuur op kan lopen tot 40 graden, zal je echter ook regelmatig graag op zoek gaan naar verkoeling. Die vind je onder andere in de vele historische gebouwen die Valletta rijk is en bezichtigd kunnen worden. Om de opgedane kennis van het Engels tijdens je taalreis meteen goed in de praktijk te kunnen testen, is contact met de plaatselijke bevolking een must. Een goede manier om het Engels te oefenen, is door te gaan shoppen in het centrum van Valletta. De Republic Street is in dat geval de belangrijkste winkelstraat van de stad, maar ook de vele winkeltjes en restaurants langs het water van de haven zijn zeker de moeite van een bezoekje waard. Wil je tijdens je taalreis samen met je andere studiereisgenoten een avondje gaan stappen, dan kun je daarvoor terecht in de vele cafés die in het centrum te vinden zijn.

Klassikaal je Engels verbeteren

De taalschool in Valletta is voorzien van 12 verschillende klaslokalen waarin het Engels wordt onderwezen. Om ervoor te zorgen dat je tijdens je taalreis ook voldoende kunt ontspannen, beschikt de school tevens over een comfortabele studentenlounge, waar je bijvoorbeeld tv kunt kijken of een Engels krantje kunt lezen. Daarnaast is in het schoolgebouw ook WiFi aanwezig, zodat je het thuisfront via internet doorlopend op de hoogte kunt houden van je belevenissen tijdens de taalreis. De standaard lespakketten beslaan periodes van 8 of 12 weken, maar desgewenst wordt in samenspraak met ESL Taalreizen ook maatwerk geleverd bij deze school in Valletta. Hierdoor kun je je taalreis uiteen laten lopen van 1 tot 48 weken.

Aankomende startdata

1 course available

Doorlopend

  • Default Event Type
  • Valletta
  • Engels

Diploma

Diplomering Taalreis Engels

Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad, wordt voor de zogenoemde Cambridge cursussen een FCA- of CAE-certificaat verstrekt. De reguliere lessen Engels in Valletta kennen echter geen officiële certificering.

Toelatingseisen

Vooropleiding Taalreis Engels

Voor een taalreis naar Valletta is het wenselijk dat je in ieder geval over een basiskennis van het Engels beschikt. Het is weliswaar ook mogelijk om tijdens je taalreis een beginnerscursus Engels te volgen, maar dergelijke cursussen vinden alleen op specifieke aanvraag plaats in Valletta.

ESL Taalreizen
Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt...

Lees meer over ESL Taalreizen