Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Taalreis Engels in Vancouver

ESL Taalreizen
Samenvatting
Vancouver
Variërend
   
Taalreizen
Engels
Voltijd/Deeltijd
Doorlopend

Taalreis Engels in Vancouver

Ga op een taalreis naar Vancouver en leer Engels!

Engels is dé taal van nu en zeker de taal van de toekomst. Wil jij zinvol investeren in een succesvolle carrière? Spijker dan je Engels bij in Canada! Wat moet je doen? Schrijf je in voor een taalreis Engels in Vancouver.

Maak de reis van je leven, doe een taalreis Engels in Vancouver!

Vancouver is een wereldstad aan de westkust van Canada. We hebben een interessant weetje over de naam Vancouver voor je. De stad is vernoemd naar zeekapitein George Vancouver. Deze man maakte drie eeuwen geleden een grondige verkenningstocht door een groot deel van westelijk Canada. En hij was een afstammeling van de Nederlandse adelijke familie Van Coeverden! Vancouver is een heerlijke stad om een tijdje te wonen en echt goed Engels te leren. En dé manier om dat te doen is een taalreis. Vancouver is een moderne, luxe en rijke stad. Het weer is er het hele jaar door aangenaam. De winters zijn niet extreem koud zoals in andere delen van Canada. De zomers zijn zacht. Denk dan aan een gemiddelde temperatuur van 22 graden. Met de uitstekende bus- en metrolijnen kun je tijdens je taalreis Engels in Vancouver overal heel snel komen. Naar de school waar je les hebt, naar vrienden, bezienswaardigheden en het centrum van de stad. Er valt veel te beleven in Vancouver. Als je van kunst houdt, zijn er veel bijzondere musea als de Vancouver Art Gallery en het Vancouver Maritime Museum. Ook kledingwinkels, kroegen en bioscopen zijn er volop in Vancouver.

Een taalreis Engels in Vancouver is voor iedereen een optie!

ESL Taalreizen kan je heel persoonlijk advies geven over de opleiding die het beste bij jou past. Er wordt gekeken naar je vooropleiding en naar je wensen op het gebied van de duur en de intensiteit van de taalreis. Er is veel mogelijk. Er zijn taalreizen Engels in Vancouver die slechts een week duren. Maar een aantal maanden en zelfs een jaar is ook mogelijk. Heb jij interesse in een taalreis Engels in Vancouver? Stap 1 is hier op studentum.nl het informatieaanvraagformulier in te vullen. De medewerkers van ESL Taalreizen nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. Als je ervoor kiest Engels te leren via een taalreis van ESL Taalreizen, kun je rekenen op reële prijzen, goede service en persoonlijke begeleiding. Vanaf het moment dat je informatie aanvraagt tot aan de uitreiking van het certificaat kun je met al je vragen en opmerkingen terecht bij de mensen van ESL Taalreizen.

Toelatingseisen

Zijn er strenge toelatingseisen of kan iedereen meedoen aan de taalreis?

Ongeacht jouw vooropleiding kun jij je opgeven om mee te doen aan een taalreis naar Vancouver! Ben je 16 jaar of ouder? Wil je Engels leren of je Engels verbeteren? Dan kan ook jij je opgeven. ESL Taalreizen biedt de interessante mogelijkheid om, voordat je vertrekt, een voorbereidende cursus te doen. Een goed begin is het halve werk, toch?

Diploma

Krijg ik een diploma na een taalreis Engels in Vancouver?

Iedereen die met succes de opleiding Engels in Vancouver voltooit, krijgt een internationaal erkend certificaat. Met dit papiertje op zak en op je CV kan je loopbaan beginnen!

Kies een taalreis die past bij jouw interesse!

ESL Taalreizen heeft voor ieder wat wils. Of jij nu interesse hebt in een taalcursus voor kinderen of tieners, taalscholen voor volwassenen, een gap year of een zakelijke cursus. Zet nu de eerste stap in de wereld van talen en lees meer over een van de onderstaande programma's of neem contact op met ESL Taalreizen via het informatieaanvraagformulier voor meer informatie over jouw taalreis.

Video

     

ESL Taalreizen

ESL Taalreizen

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt en ondersteunt ESL jou in het proces. Gratis!

Kies een cursus in meer dan 20 talen op vijf continenten! ESL biedt cursussen aan variërend tussen "gewoon" Engels en iets meer exotisch zoals Portugees of Japans. In ESL's aanbod zit altijd een cursus die bij je past!

Het studeren van een taal in het land waar de taal daadwerkelijk gesproken wordt is onbetwist de meest effectieve manier om het te leren. Daarnaast kan ESL een op maat gemaakte cursus aanbieden die het beste bij jou past. Op die manier haal je met ESL altijd jouw doel! Wil je meer weten?

Een aantal voordelen van ESL Taalreizen op een rij

 • Meer dan 20 jaar ervaring in taalreizen;
 • Vijf jaar op rij verkozen tot "Star Language Travel Agency" van het jaar!
 • ESL biedt cursussen aan in meer dan 20 talen, in meer dan 50 landen, op meer dan 300 locaties!
 • Taalcursussen voor alle leeftijden en wensen (kinderen, tieners, volwassenen, professionals, 50+, etc.);
 • Op maat gemaakte cursussen het hele jaar rond;
 • Flexibele cursusduur, variërend van 1 week tot 1 jaar;
 • Voorbereidende examencursus (Cambridge, TOEFL, IELTS, BULATS. etc.);
 • Gratis en persoonlijk advies;
 • Garantie op de originele en laagste prijzen van de scholen;
 • Speciale aanbiedingen het hele jaar rond;
 • Ondersteunt het hele proces van begin tot eind.

Profiteer nu van onze vroegboekkorting! Bespaar tot wel 200 euro door de kortingscode EARLY BIRD te vermelden op jouw inschrijfformulier of door contact op te nemen met één van onze language travel consultants. Meer informatie staat vermeld op onze ESL – Taalreizen website.

Toon alle opleidingen van ESL Taalreizen

Informatieaanvraag - Vrijblijvend

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Taalreis Engels in Vancouver en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens ESL Taalreizen

ESL Taalreizen

Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

 Bekijk telefoonnummer
www.esl-taalreizen.com


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Taalreis Engels in Vancouver? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's