Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Taalreis Mandarijn/Chinees in Peking

ESL Taalreizen
Samenvatting
Peking
Variërend
   
Taalreizen
Chinees
Voltijd/Deeltijd
Doorlopend

Taalreis Mandarijn/Chinees in Peking

Ga op taalreis naar Peking en leer Mandarijn/Chinees!

China is een handelsland in opkomst. Door de spectaculaire economische groei liggen er ook voor westerlingen heel wat kansen. Dankzij deze ontwikkeling kiezen steeds meer mensen voor een taalcursus Mandarijn Chinees. Maar als je meteen iets over het land zelf wilt leren, kun je je veel beter inschrijven voor een taalreis naar Peking. In deze bijzondere stad begeef jij je tussen de meer dan 20 miljoen inwoners die gezamenlijk zorgen voor een levendige sfeer. De gezellige markten en kleine winkels zijn de ideale plek om je pas geleerde zinnen Mandarijn Chinees te oefenen. Zie jij dit wel zitten? Kies dan voor een inspirerende taalreis met ESL Taalreizen!

Met een riksja door historisch Peking

Wie aan Peking denkt, denkt direct aan rijk versierde boeddhistische tempels en de indrukwekkende Verboden Stad waar ooit de grootste keizers van het land hun scepter zwaaiden. Wil je de vele verborgen stegen ontdekken of ben je benieuwd naar de kleurrijke wijken van de stad? Neem dan eens plaats in een riksja en laat je op deze typisch Aziatische wijze door Peking vervoeren. Kies je voor een taalreis Mandarijn Chinees in Peking dan mag je de Chinese Muur natuurlijk niet overslaan. Dit eeuwenoude bouwwerk wordt zelfs beschouwd als een van de acht wereldwonderen. Wil je even aan de drukte van de stad ontsnappen, dan kun je tijdens je taalreis ook een bezoek brengen aan het Zomerpaleis. Op deze rustgevende locatie in Peking droom je heerlijk weg over vervlogen tijden.

Mandarijn Chinees leren bij Mandarin House

De Chinese taal kent heel wat varianten. Veruit de meeste inwoners spreken Mandarijn, dat echter ook in tal van soorten te horen is. Bij de taalreis naar Peking verdiep je je in het Mandarijn omdat deze variant algemeen wordt beschouwd als het standaard Chinees. Om de taal te leren, kom je terecht bij Mandarin House in Peking. Dit hypermoderne complex is gevestigd in de zakenwijk van de stad. En toch ben je altijd dicht bij bekende winkelstraten en gezellige uitgaansgelegenheden. Mandarin House is een relatief kleine talenschool waar veel aandacht is voor een persoonlijke begeleiding. Op deze manier haal je bij de taalreis Mandarijn Chinees het uiterste uit jezelf.

Toelatingseisen

Past een taalreis naar Peking bij jou?

Een ESL taalreis geeft je de mogelijkheid om internationale studenten te ontmoeten die stuk voor stuk een grote interesse hebben in de Chinese taal en cultuur. Samen met hen bestudeer je de woorden en grammatica en oefen je gesprekken in het Mandarijn Chinees. Bij Mandarin House kun je al terecht als je nog geen woord Chinees spreekt. De enige eis die aan de taalreis gesteld wordt, is dat je minimaal 16 jaar oud bent. Heb je al wel wat kennis van het Mandarijn Chinees? Stroom dan gewoon in op een hoger niveau. Door de ervaren docenten leer je de taal snel nog beter spreken. Ben je geïnteresseerd in deze taalreis Mandarijn Chinees in Peking, vraag dan gratis en vrijblijvend informatie aan!

Kies een taalreis die past bij jouw interesse!

ESL Taalreizen heeft voor ieder wat wils. Of jij nu interesse hebt in een taalcursus voor kinderen of tieners, taalscholen voor volwassenen, een gap year of een zakelijke cursus. Zet nu de eerste stap in de wereld van talen en lees meer over een van de onderstaande programma's of neem contact op met ESL Taalreizen via het informatieaanvraagformulier voor meer informatie over jouw taalreis.

Video

   

ESL Taalreizen

ESL Taalreizen

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt en ondersteunt ESL jou in het proces. Gratis!

Kies een cursus in meer dan 20 talen op vijf continenten! ESL biedt cursussen aan variërend tussen "gewoon" Engels en iets meer exotisch zoals Portugees of Japans. In ESL's aanbod zit altijd een cursus die bij je past!

Het studeren van een taal in het land waar de taal daadwerkelijk gesproken wordt is onbetwist de meest effectieve manier om het te leren. Daarnaast kan ESL een op maat gemaakte cursus aanbieden die het beste bij jou past. Op die manier haal je met ESL altijd jouw doel! Wil je meer weten?

Een aantal voordelen van ESL Taalreizen op een rij

 • Meer dan 20 jaar ervaring in taalreizen;
 • Vijf jaar op rij verkozen tot "Star Language Travel Agency" van het jaar!
 • ESL biedt cursussen aan in meer dan 20 talen, in meer dan 50 landen, op meer dan 300 locaties!
 • Taalcursussen voor alle leeftijden en wensen (kinderen, tieners, volwassenen, professionals, 50+, etc.);
 • Op maat gemaakte cursussen het hele jaar rond;
 • Flexibele cursusduur, variërend van 1 week tot 1 jaar;
 • Voorbereidende examencursus (Cambridge, TOEFL, IELTS, BULATS. etc.);
 • Gratis en persoonlijk advies;
 • Garantie op de originele en laagste prijzen van de scholen;
 • Speciale aanbiedingen het hele jaar rond;
 • Ondersteunt het hele proces van begin tot eind.

Profiteer nu van onze vroegboekkorting! Bespaar tot wel 200 euro door de kortingscode EARLY BIRD te vermelden op jouw inschrijfformulier of door contact op te nemen met één van onze language travel consultants. Meer informatie staat vermeld op onze ESL – Taalreizen website.

Toon alle opleidingen van ESL Taalreizen

Informatieaanvraag - Vrijblijvend

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Taalreis Mandarijn/Chinees in Peking en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens ESL Taalreizen

ESL Taalreizen

Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

 Bekijk telefoonnummer
www.esl-taalreizen.com


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Taalreis Mandarijn/Chinees in Peking? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's