Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Taalreis Portugees in Lissabon

ESL Taalreizen
Samenvatting
Lissabon
Variërend
   
Taalreizen
Portugees
Voltijd/Deeltijd
Doorlopend

Taalreis Portugees in Lissabon

Ga op een taalreis naar Lissabon en leer Portugees!

Het Portugees is met ruim 200 miljoen sprekers een echte wereldtaal. Het is de officiële taal van landen als Brazilië, Angola en Mozambique. Maar de oorsprong van het Portugees ligt natuurlijk in Portugal zelf. Wil je deze mooie taal onder de knie krijgen, kies dan voor een ESL taalreis in Lissabon. Je brengt de opgedane kennis meteen in de praktijk als je in je vrije tijd door deze levendige stad slentert. En ondertussen maak je kennis met de vriendelijke bevolking. Heb jij al zin om te beginnen aan jouw taalreis?

Een taalreis naar verrassend Lissabon

Met de ESL taalreis naar Lissabon beleef je een tijd die je nooit meer vergeet. Verleden en heden komen samen op deze bijzondere plek. Hierdoor is het inmiddels een van de meest trendy steden van Europa geworden. In de stad van de 7 heuvels heerst die ontspannen sfeer die zo kenmerkend is voor de zuidelijke landen. De steile straten brengen je steeds weer op verrassende punten met een bijzonder uitzicht over de stad. Geen wonder dat Lissabon zo'n grote aantrekkingskracht heeft op kunstenaars. Als je 's avonds rondloopt, lokt de fado muziek je vanuit talloze cafés en restaurants naar binnen. Je voelt direct de passie die verborgen zit in deze traditionele liederen. Maar Lissabon zit niet alleen vol met tradities. Want de hippe jeugd zorgt ervoor dat er op elke straathoek wat te beleven valt.

Portugees leren bij talenschool CIAL

Wil je Portugees leren, kies dan voor een ESL taalreis naar Lissabon. Je komt terecht bij de talenschool CIAL, dat al sinds 1959 lessen Portugees aanbiedt. Tijdens de taalreis krijg je les van universitair geschoolde docenten die alles weten van het Portugees. Zij helpen je met je woordenschat, leggen de grammatica uit en zorgen ervoor dat je volop kunt oefenen met de spreektaal. Natuurlijk maak je tijdens de taalreis ook kennis met andere studenten waardoor je gezellig samen de lessen voorbereidt. De talenschool is volledig uitgerust met onder andere een bibliotheek en gratis internet. Zo heb je alle faciliteiten tot je beschikking waarmee je de cursus Portugees met succes kunt afronden. En wil je er na de lessen even tussenuit? Door de centrale locatie ben je zo in het levendige centrum van Lissabon.

Toelatingseisen

Ben jij geschikt voor de taalreis naar Lissabon?

Voor de ESL taalreis naar Lissabon heb je geen enkele kennis nodig van het Portugees. Maar om je in te schrijven moet je wel minimaal 18 jaar oud zijn. Kies je voor een beginnerscursus dan start je gewoon met de basis van de taal. Al binnen korte tijd kun je een beetje Portugees lezen en ben je zelfs in staat om simpele gesprekken te voeren. Heb je al vaker een cursus Portugees gevolgd dan kun je direct op een hoger niveau instromen. De talenschool biedt namelijk ook een programma aan voor gevorderde en vergevorderde cursisten. Ben jij geïnteresseerd in een ESL taalreis naar Lissabon? Vraag dan gratis informatie aan!

Kies een taalreis die past bij jouw interesse!

ESL Taalreizen heeft voor ieder wat wils. Of jij nu interesse hebt in een taalcursus voor kinderen of tieners, taalscholen voor volwassenen, een gap year of een zakelijke cursus. Zet nu de eerste stap in de wereld van talen en lees meer over een van de onderstaande programma's of neem contact op met ESL Taalreizen via het informatieaanvraagformulier voor meer informatie over jouw taalreis.

Video

   

ESL Taalreizen

ESL Taalreizen

ESL Taalreizen - Taalreizen in het buitenland

ESL organiseert al meer dan 15 jaar taalreizen in het buitenland en biedt taalreizen aan voor alle leeftijden en wensen. ESL werkt met diverse taalscholen in meer dan 50 landen. Van inschrijving tot aan de start van de cursus helpt en ondersteunt ESL jou in het proces. Gratis!

Kies een cursus in meer dan 20 talen op vijf continenten! ESL biedt cursussen aan variërend tussen "gewoon" Engels en iets meer exotisch zoals Portugees of Japans. In ESL's aanbod zit altijd een cursus die bij je past!

Het studeren van een taal in het land waar de taal daadwerkelijk gesproken wordt is onbetwist de meest effectieve manier om het te leren. Daarnaast kan ESL een op maat gemaakte cursus aanbieden die het beste bij jou past. Op die manier haal je met ESL altijd jouw doel! Wil je meer weten?

Een aantal voordelen van ESL Taalreizen op een rij

 • Meer dan 20 jaar ervaring in taalreizen;
 • Vijf jaar op rij verkozen tot "Star Language Travel Agency" van het jaar!
 • ESL biedt cursussen aan in meer dan 20 talen, in meer dan 50 landen, op meer dan 300 locaties!
 • Taalcursussen voor alle leeftijden en wensen (kinderen, tieners, volwassenen, professionals, 50+, etc.);
 • Op maat gemaakte cursussen het hele jaar rond;
 • Flexibele cursusduur, variërend van 1 week tot 1 jaar;
 • Voorbereidende examencursus (Cambridge, TOEFL, IELTS, BULATS. etc.);
 • Gratis en persoonlijk advies;
 • Garantie op de originele en laagste prijzen van de scholen;
 • Speciale aanbiedingen het hele jaar rond;
 • Ondersteunt het hele proces van begin tot eind.

Profiteer nu van onze vroegboekkorting! Bespaar tot wel 200 euro door de kortingscode EARLY BIRD te vermelden op jouw inschrijfformulier of door contact op te nemen met één van onze language travel consultants. Meer informatie staat vermeld op onze ESL – Taalreizen website.

Toon alle opleidingen van ESL Taalreizen

Informatieaanvraag - Vrijblijvend

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Taalreis Portugees in Lissabon en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens ESL Taalreizen

ESL Taalreizen

Raadhuisstraat 20
1016 DE Amsterdam

 Bekijk telefoonnummer
www.esl-taalreizen.com


Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Taalreis Portugees in Lissabon? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Open dagen
januari 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.