Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Bachelor Business & Finance Management

EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)
Samenvatting
Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht (Provincie)
HBO Bachelor
Voltijd
3 jaar
Startdata
Amsterdam
Jaarlijks in september en januari 
Eindhoven
Jaarlijks in september en januari 
Groningen
Jaarlijks in september en januari 

Over deze opleiding

HBO opleiding International Business & Finance Management

In de versnelde opleiding International Business & Finance Management leer je alle in en outs van de financiële wereld en bedrijfseconomie. De HBO opleiding geeft je alle kennis en kunde om aan de slag te gaan met financiële gegevens en op basis hiervan de juiste koers te bepalen. Daarmee heb je voor veel bedrijven goud in handen. Ook werken we aan je (zelf)discipline, met duidelijke regels en structuur. Hierdoor behalen onze studenten hun diploma in gemiddeld 2 jaar en 8 maanden.

  • Opleiding in toerisme en hospitality
  • Versneld HBO: 2 jaar en 8 maanden
  • Vestiging Rotterdam, Amsterdam of Utrecht

International business & finance management

Naast algemene vakken zoals economie, management, marketing, communicatie en Engels leer je alles wat met financiën en management te maken heeft. Denk aan accounting, bedrijfseconomie, finance, strategisch management, globalisering, innovatie, bedrijfsrecht en cross cultural management. 

Diploma

Na het succesvol afronden van de hbo-opleiding Hospitality & Evenementen Management ontvang je het hbo bachelor diploma.

Toekomstperspectief

Carrière: na je opleiding

Na de opleiding ligt de wereld van bedrijfseconomie aan je voeten. In welke branche je gaat werken beslis je zelf. Je kan aan de slag in een breed scala aan functies zoals bijvoorbeeld financieel manager, chief financial controller, beleggingsadviseur, vermogensbeheerder, accountant, business analyst of manager governance, risk & compliance.

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot de Bachelor Hospitality & Evenementen Management op EuroCollege Hogeschool heb je minimaal een Havo- of een Mbo-diploma niveau 4 nodig.

Heb je niet de juiste diploma?

Indien je niet over het juiste diploma beschikt is het eventueel mogelijk om een toelatingsexamen af te leggen. Tijdens een intakegesprek wordt bepaald of de opleiding bij jou past en of EuroCollege de juiste school voor jou is.

Instroming

Heb je al enkele jaren een Hbo-opleiding gevolgd dan kun je meestal instromen in het 2e jaar van de opleiding. Dit kan alleen aan het beginjaar van de bachelor in september.

EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)

WELKOM IN DE WERELD VAN BUSINESS, HOTELS, EVENTS & TOERISME Studeren aan een van de beste en leukste scholen van Nederland? Wil je onderdeel worden van ons interessante netwerk?  EuroCollege is 'the place to be'. Kies een van de uitdagende hbo- & mbo-opleidingen...


Lees meer over EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Bachelor Business & Finance Management en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)

EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)

EuroCollege Amsterdam MBO+
Kabelweg 44
1014 BB Amsterdam

 Bekijk telefoonnummer
www.eurocollege.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Bachelor Business & Finance Management? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's